Arama sonuçları: *

1. Rs.YnsV3

Samsung Galaxy A35 Lila Rengi Türkiyede Yok Mu?

Trendyol,Hepsiburada,Samsungun Kendi Sitesinede Baktım Ama Lila Rengini Bulamadım Lila Rengini Yabancı Ülkelerde Gördüm Türkiyede Satılmıyor Mu?
  2. Rs.YnsV3

Samsung Galaxy S23 53 Mp Mi?

Bim Uygulamasından Samsung Galaxy S23'e Bakarken Açıklamasında Kamerasının 53Mp Olduğunu Gördüm Ama Epey'de Veya YouTube İncelemelerinde 50Mp Deniliyor Kamerasına Kafama Takıldı. Açıklarsanız Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
  3. Rs.YnsV3

Qualcomm 8550 Nedir?

Bim Uygulamasında Takılırken Samsung Galaxy S23'Ün Açıklamasında İşlemcisinin Qualcomm 8550 Olduğunu Gördüm Kafama Takıldı Açıklarsanız Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
  4. Rs.YnsV3

Samsung Galaxy S23 Alınır Mı?

Telefonun Herşeyini Çok Beğendim Ama Kafama Takılan Tek Bir Soru Var Batarya 3900 mAh Olduğu İçin Şarj Çok Hızlı Biter Mi? Ekran Kullanım Süresi Ne Kadar Olur Bunu Merak Ediyorum Ekran Kullanım Süresi Hakkında Sorun Yaşayan Var Mı? Eğer Başka Bir Telefon Tavsiyeniz Olur İse Bütçe 30K
  5. Rs.YnsV3

7000 TL Telefon Önerisi

Telefonu aileden biri kullanacak Facebook, Instagram, YouTube ve küçük çaplı oyunlar için. Telefonun arayüzü temiz olsun sıkıntı çıkarmasın istiyorum ve gündelik kullanımda üzmesin istiyorum bütçeyi Max 8000TL'ye çıkarabilirim
  6. Rs.YnsV3

Honor 90 512GB 12 GB Ram Alınır Mı?

Biraz Oyun Oynayacağım Ve Gündelik Kullanım İçin Kullanacağım Telefonu. ses kalitesi iyi midir? ısınma sorunu yada başka herhangi bir sorunu var mıdır? Bütçe 24K
  7. Rs.YnsV3

Realme GT Neo 2 Alınır Mı?

Genellikle Oyun Oynayan Birisiyim Şarjı İyi Gitsin Ve Günlük Kullanımda, Arayüzde Herhangi Bir Sorun Çıkarmasın İstiyorum Alınır Mı?
  8. Rs.YnsV3

Realme GT 2 Pro Alınır Mı?

Genellikle Oyun Oynayan Birisiyim Gündelik Kullanımda, Arayüzde Ve Ekran Kullanım Süresinde Beni Üzmesin İstiyorum Alınır Mı?
  9. Rs.YnsV3

Nothing Phone 1 Alınır Mı?

Oyun Ve Gündelik Kullanım İçin Kullanacağım Alınır Mı? Bütçe 20K
  10. Rs.YnsV3

Samsung S23FE Alınır Mı?

Günlük Kullanım Ve Oyun İçin Kullanacağım Bataryasının 4500mAh olması biraz kafama takıldı şarjı ne kadar gider? başka bir telefon öneriniz olursa bütçe 20K
  11. Rs.YnsV3

Honor 90 512GB 12GB Ram Alınır Mı?

Merhaba, Honor 90 Almayı Düşünüyorum Ama Telefonun Ses Kalitesinin Kötü Olduğunu Söyleyenler Var Doğru Mudur? Onun Dışında Başka Bir Sorunu Var Mıdır? Gündelik Kullanım Ve Oyun İçin Almayı Düşünüyorum. Sorun Çıkarır Mı?
  12. Rs.YnsV3

20.000TL'ye Kadar Telefon Önerisi

Merhaba, Yaz Tatilinde Kendime Hem Günlük Kullanımda Beni Üzmeyecek Hemde Ben Oyun Oynarken Kasma Donma Yaşatmayacak, Arayüzünde Bug Olmayan, Kronik Bir Sorunu Olmayan, Bataryası Büyük Olan, Saatlerce Kullanabileceğim Ve Sorunsuzca Kullanabileceğim Bir Telefon Almak İstiyorum Varmıdır 20K...
  13. Rs.YnsV3

17 Bin TL Telefon Önerisi

Bütçe 17K Kullanım Amacım Oyun Ve Gündelik Kullanım Sorunsuz Kullanabileceğim Bir Telefon Almak İstiyorum
Geri