Samsung S23FE Alınır Mı?

Rs.YnsV3

80+
Reaksiyon skoru
83
Bütçe
20000
Günlük Kullanım Ve Oyun İçin Kullanacağım Bataryasının 4500mAh olması biraz kafama takıldı şarjı ne kadar gider? başka bir telefon öneriniz olursa bütçe 20K

Alınır tabii ki

Bence alınmaz. Ben aldım ve iade ettim. Pili Max. saat gördüm. Genelde 3 saat içinde büyük bir kısmı harcanıyordu. İşlemcisi güçlü olmasına rağmen PUBG mobile'de çok iyi bir performans vermiyordu. Hatta benim konum vardı. Bulursam atarım.

Bence alınmaz. Ben aldım ve iade ettim. Pili Max. saat gördüm. Genelde 3 saat içinde büyük bir kısmı harcanıyordu. İşlemcisi güçlü olmasına rağmen PUBG mobile'de çok iyi bir performans vermiyordu. Hatta benim konum vardı. Bulursam atarım.

Hayda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende vazgeçmek zorunda kalıcam galiba telefondan böyle şikayetler çok görüyordum

Hayda

Bende vazgeçmek zorunda kalıcam galiba telefondan böyle şikayetler çok görüyordum
En iyisi hocam. Sakın Exynos almayın.

Ama Artık Ne Alıcam Gerçekten Bilmiyorum 20K Bütçeye Ne Alabilirim Ki

En iyisi hocam. Sakın Exynos almayın.
Benimde Kafamda Sorun Oluşuyordu Zaten Exynos Diye

Ben aldım memnunum pili hızlı bitiyor ama ona yapıcak bişi yok bence tek eksisi o dur

Screenshot_20240315_150705_Device care.jpg
Örnek olsun diye 3 ss bırakıyorum
Bir de ısınması var cihaz normal telefonlara göre 1 tuk daha çok ısınıyor ama ısınmadan dolayı hiçbir sorun yaşamadım
Screenshot_20240315_150658_Device care.jpg
Screenshot_20240315_150702_Device care.jpg

Geri