forum.donanimarsivi.com
HaydaBence alınmaz. Ben aldım ve iade ettim. Pili Max. saat gördüm. Genelde 3 saat içinde büyük bir kısmı harcanıyordu. İşlemcisi güçlü olmasına rağmen PUBG mobile'de çok iyi bir performans vermiyordu. Hatta benim konum vardı. Bulursam atarım.
Yardım - S23 FE pili rezalet resmen
Ya 1 haftadır kafayı yiyeceğim. Bu ne biçim bir pil! Aşırı kötü telefon yapmışlar ya. Eski telefonumda ben daha rahattım. Pili kafama takmıyordum. Şimdi gözüm pilin üstünde. Toplam 35 dakika ekran açık kalmış ve bunların yüzde olarak pil harcamaları %27 etmez. Ama benim şuan %27 pilim gitti...forum.donanimarsivi.com
Bende vazgeçmek zorunda kalıcam galiba telefondan böyle şikayetler çok görüyordumBence alınmaz. Ben aldım ve iade ettim. Pili Max. saat gördüm. Genelde 3 saat içinde büyük bir kısmı harcanıyordu. İşlemcisi güçlü olmasına rağmen PUBG mobile'de çok iyi bir performans vermiyordu. Hatta benim konum vardı. Bulursam atarım.
Ya 1 haftadır kafayı yiyeceğim. Bu ne biçim bir pil! Aşırı kötü telefon yapmışlar ya. Eski telefonumda ben daha rahattım. Pili kafama takmıyordum. Şimdi gözüm pilin üstünde. Toplam 35 dakika ekran açık kalmış ve bunların yüzde olarak pil harcamaları %27 etmez. Ama benim şuan %27 pilim gitti...forum.donanimarsivi.com
En iyisi hocam. Sakın Exynos almayın.Hayda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende vazgeçmek zorunda kalıcam galiba telefondan böyle şikayetler çok görüyordum
Ama Artık Ne Alıcam Gerçekten Bilmiyorum 20K Bütçeye Ne Alabilirim KiBence alınmaz. Ben aldım ve iade ettim. Pili Max. saat gördüm. Genelde 3 saat içinde büyük bir kısmı harcanıyordu. İşlemcisi güçlü olmasına rağmen PUBG mobile'de çok iyi bir performans vermiyordu. Hatta benim konum vardı. Bulursam atarım.
Benimde Kafamda Sorun Oluşuyordu Zaten Exynos DiyeEn iyisi hocam. Sakın Exynos almayın.
X6 Pro önermişlerdi bana ama ben almadım şayomi diye. Bir bakın isterseniz.Ama Artık Ne Alıcam Gerçekten Bilmiyorum 20K Bütçeye Ne Alabilirim Ki
Çok Teşekkür EderimAlıntıyı görüntüleÖrnek olsun diye 3 ss bırakıyorum
Bir de ısınması var cihaz normal telefonlara göre 1 tuk daha çok ısınıyor ama ısınmadan dolayı hiçbir sorun yaşamadım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam sizinki gene iyi benimki bu kadar oynatmazdıAlıntıyı görüntüleÖrnek olsun diye 3 ss bırakıyorum
Bir de ısınması var cihaz normal telefonlara göre 1 tuk daha çok ısınıyor ama ısınmadan dolayı hiçbir sorun yaşamadım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle