Arama sonuçları: *

1. DieSpie

İkinci el s24fe alnır mı

Kutu fatura garanti var , garantisi 05/11/2026 da bitiyor , pil döngüsü 369 ve pil sağlığı %100 . Alınır mı. İphone 11 den geçicem
  2. DieSpie

Bu telefon alınır mı?

Samsung S24 FE 256 GB modelı ocak 2025 de Teknosa'dan alınıp kullanıma başlanmış, kutu, fatura mevcut ve 267. pil döngüsünde. Pil sağlığı %100. sizce alınır mı? Dostlar. Fiyatı 24K ve peşin fiyatına 6 taksit yapabiliyorum.
  3. DieSpie

2025'te iPhone 13 alınır mı?

Arkadaşlar güncel olarak iPhone 11 kullanıyorum ve bundan önce ki zamanda da hep Apple kullandım. Tekrar Apple almak istiyorum fakat nakitim yok ancak taksitle alabilirim. Yetkili satıcı arkadaşımdan elinde ki tek stok yani iPhone 13'ü 9 taksit olarak satın alacağım. Ortalama 39.000TL gibi bir...
  4. DieSpie

S25 mi S24Plus mı tercih etmeliyim

Başlığa yazdığım gibi dostlar, hangisini tercih etmeliyim ve neden.Kendimi bildim bileli apple kullanıyorum ve samsung a geçiceğim fiyat/performans olmasından dolayı.Öğrenci indirimi ile s25 44k gibi bir şeye denk geliyor. Nedenlerini de belirtirseniz sevinirim.
  5. DieSpie

Taksitle telefon almak mümkün mü?

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Buna benzer bir konuyu 1 yıl önce açmıştım. Cevabımı almıştım fakat bu süreç boyunca bir şeyler değişti mi veya bir yöntem çıktı mı öğrenmek istiyorum. Önceden ben telefonumu dolap üzerinden vade farksız 6 ay taksitle almıştım fakat bunu kaldırmışlar diye...
  6. DieSpie

IPhone 11 vs Samsung S24 FE

Başlıkta da yazdığı gibi arkadaşlar, uzun zamandır iPhone 11 kullanıyorum açıkçası da hiçbir problemim yok. Tek problem şarjı hızlı bitiyor onun dışında kasma donma kapanma vs. bir problem yaşamadım. Telefonda oyun oynayan birisi değilim sosyal medyada takılırım bir de arada fotoğraf video çekip...
  7. DieSpie

12 ay taksitle iPhone almak mümkün mü?

Arkadaşlar başlığa da yazdığım gibi, iPhone 16 modelini almak istiyorum. Taksitle rahatça ödeyebilirim fakat taksit yapan bir yeri bulamıyorum. Gözümden kaçırmış olabilirim veya daha bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım alabilirim. Kısacası 12 veya daha yüksek taksitle iPhone 16 almak istiyorum...
Geri