Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Kamerası en iyi telefon önerileri

Dostlar selam seneye yurtdışına çıkacağım şimdiden kafada bir şeyler oluşmasını istiyorum kamera benim için en önemlisi tabii ki kendime harici bir kamera alacağım fotoğraf çekimleri için işi profesyonelliğe kadar götürmek istiyorum ama kamera her zaman taşıyabileceğim bir şey olmayacağı için...
  2. zPastwL

Yurtdışı iPhone 13 alırken nelere dikkat etmek lazım

Selam kacak 2500₺ fırtlattığım note 10 s telefonum var instada vs kasıyor artık kasmasa bile kastığını hissediyorum ve çok ısınıyor patlamasından korkuyorum yatarken bilgisayardan uzak bir yerde tutuyorum bu sebeple yeni bir telefon bakıyorum tabi sadece bakıyorum alacak gibi değiller doğum...
  3. zPastwL

IPhone 16E Hakkında yorum konusu

Selamlar iPhone SE 4 hakkında görüşleriniz nelerdir alınır mı eksileri artıları nelerdir bunun hakkında biraz tartışalım. benim görüşüm 2500₺ masraf yaptığım kaçak androidimden kurtulmak ve tasarımını vs beğendiğim için geçmek istiyorum ama fiyattan tam emin değilim
  4. zPastwL

Telefon önerisi lazım

Selam bi aralar kacak redmi note 10s vardı suan elimde can verdi (içini açtım) masraf yapmak istemiyorum buna 2. el türkiye 8 plus temizinden 3.5k 4k (yada 7 plusta olabilir hatırlamıyorum) alıp yd iPhone 13 14 15 vs alırsam icloud ile aramalar vs göndersem kapalı olduğu zamanlar açıkken normal...
  5. zPastwL

Yardım Serisinden 2.el iPhone önerileri

benim askim kacak redmi note 10 s artık hakkı rahmetine kavuştu izmir içinde ucuz iPhone XS üstü bütçe belirlenmedi daha babama söylemedim temiz pil yüzdesi düşük olmasın face id çalışır durumda olsun instagramda dolaşıyorum maksimum subway surfers oynuyorum başka bir şey yok kafi
Geri