Arama sonuçları: *

1. dızciii

Öneri IPhone 17e mi iPhone 17 mi?

2. cihaz olarak iPhone alıcam. Normalde 16e düşünüyodum ama magsafe olmadığı için ayrıca 17e de çıkmak üzere olduğundan bekledim. Dinamik adayla çıkacak diye söylenti dolandı diye heveslenmiştim ama maalesef çentikle çıktı. Ana cihazım S25 ultra. Zaten o TR cihazı olduğundan yanına yd 17 pro...
  2. dızciii

Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

1 ay önce S25 Ultra almayı düşünürken S24 Ultra ile arasında kalmıştım ve forumda konu açtım. S25 Ultra alınmaz S26 Ultra çıkacak yakın fiyata diye söylenen arkadaşlar vatan da düz S26 76k ya listelendi dlkjfbhvkjdbfvjkbn ne düşüyosunuz bu konuda. S25 Ultra şuan amazonda 78.5k 512gb ı. Boşa...
  3. dızciii

Öneri S24 Ultra mı S25 Ultra mı?

Arkadaşlar daha önce yd S24 Ultra ve S25 Ultra kullandım. şuan TR S25 kullanıyorum daha 3-4 aylık cihazım ama yine ultra cihaz istiyorum. TR alıcam bu sefer S25 i de ilana koydum satıyorum. Satmadan alıcam yeni cihazı. S24 Ultra daha premium hissettirmişti tasarımı sebebiyle ama kararsızım...
  4. dızciii

Öneri Yarın mağazalarda 17 Pro bulabilir miyim? Fiyatı lansman sonrasında düşer mi?

Arkadaşlar 17 pro alıcam. Yarın media markt da falan bulabilirsem tabi. 256 sı 108k tl. 1 aya falan fiyatı düşer mi bulursam yarın direkt alayım mı sizce. Az buz para değil fiyatı düşecek olursa bi süre bekleyebilirim.
Geri