Arama sonuçları: *

1. S

Galaxy A14 VS İphone 13

Merhaba. Ben elimdeki telefonu değiştirmek istiyorum ve İnternette gezinirken galaxy a17 ve iphone 13 modellerine rastladım sizce hangisi alınır? Önerilerinizi beklerim
  2. S

Redmi note 13 pro vs poco f7

Merhaba. Ben geçen açtığım konuda poco x7 pro cihazını seçmiştim ama onda kronik ısınma sorunu olduğunu öğrendim sizce poco f7 almak mı mantıklı yoksa redmi note 13 pro mu almak mantıklı?
  3. S

Redmi note 14 pro 5g Vs Poco x7 pro

Merhaba. Ben elimdeki galaxy a14 telefonu değiştirmek istiyorum ama bütçe değişiklikleri yüzünden Redmi Note 14 Pro Ve Poco X7 Pro modellerine rastladım sizce hangisi alınır? Önerilerinizi beklerim. Maksimum Ram İhtiyacı:12GB Maksimum Hafıza İhtiyacı:256 Veya 512GB
  4. S

Galaxy A25 Vs Galaxy A26

Merhaba. Ben Telefon Değiştirmeyi Düşünüyorum Ve Bu İki Telefon Arasındas Kaldım. Sizce Galaxy A25 Mi Daha Mantıklı? Yoksa Galaxy A26 Mı Daha Mantıklı?
  5. S

Nothing phone 2 alınır mı?

Merhaba. Ben telefon değiştirmeyi planlıyorum ve nothing phone 2 modeli biraz gözüme takıldı. Bu telefon alınır mı?
  6. S

İphone 13 Hala Alınır Mı?

Merhaba. Ben Telefon Değiştirmeyi Düşünüyorum Ve Android Sisteminden Biraz Uzaklaşmak İstiyorum. Sizce İphone 13 Hala Alınır Mı? Başka Baktığım Cihazlar; İphone 12 İphone 11
  7. S

2025'te iPhone 13 mü, iPhone 12 mi Alınmalı?

Merhaba. Ben telefon değiştirmeyi düşünüyorum ve kullandığım Samsung markasının çıkıp biraz iphone gibi markalara yönelmeyi düşünüyorum. Sizce 2025 yılında iphone 13 mü alınmalı iphone 12 mi alınmalı (Pro model de dahil)
  8. S

Yenilenmiş S23 Alınır Mı?

https://www.teknosa.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s23-256-gb-lavanta-cep-telefonu-1-yil-garantili-b-kalite-p-790182127 Merhaba. Ben yenilenmiş bir s23 almayı düşünüyorum da yenilenmiş s23 almak mantıklı mı?
  9. S

Samsung Galaxy S6 Hala Alınır Mı?

Merhaba. Ben Biraz Nostalji Seven Biri Olarak Kendi Telefonumun Yanında Birde Samsung Galaxy S6 Veya S6 Edge Almayı Düşünüyorum Ve Genelde 2018 Yılından Sonra One Uİ İle Birlikte Telefonları Daha Çok Canlılaştırarak İnsanları Telefona Kitlediklerini Düşünüyorum Ve Bu Telefonları Daha Canlı...
  10. S

Galaxy S24 FE vs galaxy A14

Merhaba. Ben elimde bir Galaxy a14 Bulunduruyorum. İleride S24 FE Almayı Düşünüyorum Sizce S24 FE Alınır Mı?
  11. S

Samsung galaxy a36 alınır mı?

Merhaba. Ben yeni telefon almayı planlıyorum da sizce Samsung galaxy a36 alınır mı? Yoksa a56 mı almalıyım?
  12. S

D kalite yenilenmiş telefon alınır mı?

Merhaba. Ben yenilenmiş telefon alma konusu biraz tereddüt eden biriyim de sizce d kalite telefon mu almalıyım c kalite telefon mu almalıyım?
  13. S

İphone 11 hala alınır mı?

Merhaba ben iphone 11 almayı düşünüyorum da sizce 2025 yılında iphone 11 alınır mı? Ve iphone almak veya almamak için 10 neden sayabilir misiniz?
  14. S

Samsung Veya Apple Almak Veya Almamak İçin 10 Neden?

Merhaba. Ben S24 Ve İPhone 13 Arasında Kaldım Da Samsung Veya İPhone Almak Veya Almamak İçin 10 Neden Verebilir Misiniz?
Geri