Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Yardım Vivo Telefon Alınır Mı?

Merhabalar vatandan fibabanka ile telefon alacağım vivo telefon gördüm nasıldır? (Başka telefon öneriniz varsa VATANDAN 10 taksitle 3000 Tllik telefon önerebilirsiniz) Telefon video&film izleme amaçlı kullanılacak
  2. BarbaraPalvin

Samsung M51 Vs Realme 7 Pro Vs Oppo Reno 4

Bu 3 telefon arasında kaldım artık cidden son kararımı vermek istiyorum çünkü biri öneriyor biri önermiyor kafam çok karıştı. Telefonu ne için kullanacağımı sorarsanız; 1-Kamera (Videodan çok fotoğraf çekiyorum) 2-PUBGm,COD tarzı oyunlar oyunuyorum kasmaması lazım @Assistive
  3. BarbaraPalvin

Android Samsung M51 Alıyım Mı?

Bugün konu açtım 3500 TL'ye telefon önerisi diye ve çoğunluk M51 dedi bende yarın sipariş vereceğim artık emin olmak istiyorum ve bu yüzden konu açtım M51 alayım mı? O paraya daha iyi telefon var mı? Bunları merak ettim cevaplarsanız sevinirim. Telefonda aradığım özellikler; 1-Kamera...
  4. BarbaraPalvin

Öneri 3500 TL Telefon Önerisi

3500 TL ye telefon önerisi istiyorum aradığım özellikler; 1-PUBGm,COD tarzı oyunlar oynayacağım kasmaması lazım 2-Kamerası güzel olmalı
  5. BarbaraPalvin

Yardım Telefon Konusunda Çok Arada Kaldım Yardımcı Olur Musunuz?

3000 TL civarına telefon alacağım fakat bir telefonu beğeniyorum onun hakkında forumda bir sürü eleştiri var başka bir telefona bakıyorum o telefon için de bir sürü eleştiri var bir türlü karar veremedim artık son kararımı verip telefonu almak istiyorum şimdiden teşekkürler. 1-Çok sık oyun...
  6. BarbaraPalvin

Yardım Poco X3 Vs Samsung M31

Bazı arkadaşlar M31'i bazıları Poco yu önerdiler hangisini almalıyım?
  7. BarbaraPalvin

Öneri 3000-3300 TL Arası Telefon Önerileri

Normalde ne alacağıma karar vermiştim fakat internette araştırınca kafam karma karışık oldu sizin bu fiyatta önerileriniz nelerdir şimdiden teşekkürler 1-Performans (Oyun oynayan biri değilim biri değilim fakat oyun yükleyince kasmaması lazım) 2-Kamera (Profesyonel bir şey tabii ki de aramıyorum...
  8. BarbaraPalvin

Öneri Xiaomi Redmi Note 9 Pro Vs Realme 7

İki telefon arasında kaldım hangisini almalıyım? Aradığım özellikler; 1-Performans (Mobil Oyun oynamıyorum fakat oynadığım zaman kasmaması lazım) 2-Kamera 3-Şarj
  9. BarbaraPalvin

Öneri 3000 TL Telefon Önerisi

3000 TL'ye telefon alacağım (100-200 TL sıkıntı olmaz) aradığım özellikler şunlar: 1-Performans (Genelde mobil oyun oynamıyorum fakat istediğim zaman kasmadan oynayabileceğim bir telefon olacak) 2-Kamera Şimdiden önerileriniz için teşekkürler :)
  10. BarbaraPalvin

Bu Telefonu Satanlar Dolandırıcı Mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-note-9-pro-128-gb-sifir-global-urun-furkan-iletisim-866569866/detay Fiyat-2500 TL...
  11. BarbaraPalvin

2500 TL'ye Kadar İyi Kameralı Telefon

2500 TL bütçem var ve fotoğraf çekmeye bayılıyorum fakat şuanki telefonumun kamerası berbat o yüzden yeni telefon alacağım ne alabilirim? (Bütçe 100-200 TL aşabilir)
  12. BarbaraPalvin

Xiomi Redmi Note 9

Xiomi Redmi Note 9 almayı düşünüyorum sizce nasıl alınır mı?Veya o fiyata daha iyileri var mı?
  13. BarbaraPalvin

1500 TL Telefon Önerisi

En fazla 1500 TL bütçem var.Oyun oynayan birisiyim bana oyunlarda kastırmayacak güzel bir telefon bakıyorum. Siz ne önerirsiniz?
Top Bottom