Arama sonuçları: *

1. Buraks

10 bin tl telefon önerisi

10 bin tl bu ekonomide telefon kaldı mı bilmiyorum var mıdır öneriniz
  2. Buraks

Apple İPhone 12 alınır mı?

İPhone 12 alınır mı ilk Apple telefonum olacak fiyatı daha da artmadan almak mantıklı geldi sizce 12 iyi bir seçenek mi
  3. Buraks

3500-4000 TL telefon önerisi

telefonumu talihsiz bir şekilde kırdım şuan çalışıyor fakat kısa süre içinde almam lzm öneriniz var mıdır acaba bu fiyat bandında(çok oyun oynamıyorum fifa mobile fln sadece)
  4. Buraks

A71 vs iPhone se 2020 vs s20fe

Bugün fazla konu açtım biliyorum ama çok fazla soru var kafamda sizce bunlardan hangisi (son konum :) )
  5. Buraks

5300 TL telefon önerisi

iPhone se dışında öneriniz var mı de almayı düşünüyorum dhaa iyisi var mı android kısmında (biraz daha bütçe artar)
  6. Buraks

Yenilenmiş telefon alınır mı?

Aşağıdaki linkteki telefonlardan herhangi biri alınır mı sizce ? https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-x-64-gb-12-ay-garantili-p-HBV00000HCZ93?magaza=hbbilisim&url_src=and-product-detail...
  7. Buraks

Yeni iPhone'lar ile ilgili kesin bir bilgi var mı?

iPhone 12 mini alacağım fakat bir sürü sızıntı iddia gördüm bekliyim mi yeni seriyi yoksa alıp geciyim mi ?
  8. Buraks

iPhone 12 mini vs 11

11 düşünüyordum fakat herkes kötü dedi 12 almaya karar verdim sizce 12 mini ve 11 arasındaki farklar nedir
  9. Buraks

iPhone 11 alınmalı mı?

iPhone 11 in o fiyat segmentindeki android telefonlara göre artıları nelerdir ve o bütçe de o alınmalı mı?
Geri