Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Xiaomi Poco X3 GT Çıktı

Poco X3 GT modeli bugün lansman da tanıtıldı. Mediatek Dimensty 1100 işlemcisiyle gelen telefon 64 MP kameraya sahip. 120HZ IPS LCD bir ekranı var ve 6.6 inç boyutunda. 8ram 128/256 hafıza şeklinde seçenekleri var. Mavi Beyaz ve Siyah renkleriyle çıktıç Fiyatı ise 128GB versiyonu 5bin TL...
  2. Yasin / EsquaReD

Öneri Poco F3 vs OnePlus 9R vs Realme GT Hangisi arkadaşlar

Arkadaşlar bu 3 telefon var şuanlık kafamda. Kaçak almayı düşünüyorum arada 2 bin tl oynuyor hatta daha fazlası da oynuyor. Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz ve neden seçtiğinizi açıklar mısınız kısaca. Yardımcı olursanız sevinirm
  3. Yasin / EsquaReD

Realme GT Türkiye ye ne zaman gelecek?

Arkadaşlar realme gt nin Tr pazarına girişini bekliyorum ama bayadır gelmedi hala internette net bi tarih var mıdır bilginiz varsa paylaşır mısınız?
  4. Yasin / EsquaReD

Arkadaşlar telefonuma teklif geldi iyi mi sizce

Garantisi bitmiş Huawei Mate10 Pro kullanıyorum. Telefonda en ufak çizik bile yok. Çok temiz baktım. Nakit 2200 teklif geldi herkes 2000 veriyordu sizce satayım mı. Eski bi j7 telefon var evde yeni telefon alana kadar onunla takılırım diyorum nasıl sizce?
  5. Yasin / EsquaReD

Mi10TPro Hakkında yardım

Arkadaşlar elimde garantisi biten mate10pro var. Cihaz aşırı temiz sıfırıyla yanyana koysam farkedemezsiniz. Garantisi bitik kutusu faturası kutu içeriği herşeyi var. Satıp mi10tpro almayı düşünüyorum. sizce mate 10 proyu kaça satabilirim.
  6. Yasin / EsquaReD

F/P Tarife arıyorum yardım

Merhabalar, Arkadaşlar hattım vodafone, fiyat performans bir tarife arıyorum. %90 internet kullanıyorum yani sırf internet içeren paket olsada olur dakika falan çok umrumda değil. Diğer operatörlerden tarife önerirseniz hattımıda taşıyabilirim bütün operatörlerden F/P paketler varsa yardımcı...
Top Bottom