Xiaomi Poco X3 GT Çıktı

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Poco X3 GT modeli bugün lansman da tanıtıldı.

Mediatek Dimensty 1100 işlemcisiyle gelen telefon 64 MP kameraya sahip.

120HZ IPS LCD bir ekranı var ve 6.6 inç boyutunda.

8ram 128/256 hafıza şeklinde seçenekleri var.

Mavi Beyaz ve Siyah renkleriyle çıktıç

Fiyatı ise 128GB versiyonu 5bin TL. 256GB versiyonu 5400 TL

Bence alınmaz. Halen daha IPS ekran var, insanlar 90hz+Amoled ekrana bile razı, ancak 5000TL gibi yüksek bir telefonda bu özellikler, ne bileyim hoşuma gitmedi.

Pahalı.

Ayrıca X3 serisi sürekli oyuna yönelikte, bence doğru yolda değiller. Onun yerine gidip S20FE SD 865 alırsın. Hem oyun oynarsın krallar gibi, hem de fotoğraf çekersin. En azından şıklığı ve tasarımı sayesinde masaya koyabilirsin. 😳

Ayrıca X3 serisi sürekli oyuna yönelikte, bence doğru yolda değiller. Onun yerine gidip S20FE SD 865 alırsın. Hem oyun oynarsın krallar gibi, hem de fotoğraf çekersin. En azından şıklığı ve tasarımı sayesinde masaya koyabilirsin. 😳
Ben ce de pahalı çıktı 2 ay sonra belki 500 tl inebilir fiyatı ama bana göre yine de alınmaz.

Çok pahalı. 4000 TL civarına inmesi lazım 128 GB olan modeli. Gören de pc alıyoz sanar.

ön yargıları yıkmadan insanlar mediatek işlemciye sıcak bakmaz. ben bile ön yargılı bir insan olmamama rağmen, işlemci mediatek olduğu için elemek istiyorum :D

S20 FE varken alınmaz bu fiyata fiyatı 4000TL veya daha az olsaydı bir düşünülürdü ama bu fiyat nedir ya??

Keşke Redmi Note 10 Pro 5G (Poco X3 GT)'ye MediaTek Dimensity 1100 koymasaydılar.

MediaTek işlemci ler iyi güzel de uzun sürede yavaşlama kaçınılmaz

Geri