Arama sonuçları: *

1. C

Öneri Kamera ve performans odaklı android telefon önerisi

Merhaba, elimdeki poco x3 nfc'yi değiştirmek istiyorum. Benim için en önemlisi performans ve uzun ömürlülük. Kamera performansa göre ikinci planda ama o da benim için önemli bir kriter. Şimdi asıl soruma geliyorum: Elimdeki Poco x3'ü kaça satabilirim? Üzerine en fazla 7k ekleyebiliyorum şuan ama...
  2. C

Yardım Poco x3 nfc batarya sorunu

Telefonu ilk aldığımda 120 hz de 10 saat civarı ekran süresi alırken şimdi 60hz de 4saat anca alabiliyorum. Çözüm batarya değişimi mi? Garantisi devam ediyor garanti kapsamına girer mi?
  3. C

2000 TL bütçe ile telefon önerisi

Babam için telefon bakıyorum. Sadece Facebook WhatsApp gibi uygulamalar kullanılacak 0 veyahut 2.el farketmez. Pili uzun gitsin günlük kullanımda kasma yapmasın önerileri bekliyorum.
  4. C

Öneri Samsung S9 plus vs poco x3 nfc

Bu iki telefondan hangisini tercih etmeliyim? S9 plus 2.el kutulu temiz:2200₺ Poco x3 nfc yurtdışı sıfır: 2300₺ Önceliklerim: İşlemci, Kamera, belki batarya
  5. C

2200 TL'ye xiaomi poco x3 nfc alınır mı?

Ürünü yurtdışından bir tanıdık vasıtası ile getiricem kayıt işleri filan dert değil sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa daha iyi telefonlar alabilir miyim? (yurtdışı dan) Max bütçe : 3000tl
  6. C

4000tl telefon öneriai

Bütçem 4000 Kamerası iyi olsun Bataryası günü çıkarsın Ufak tefek oyunları oynatsın Bu 3ü ana kriterlerim bütçeyi biraz aşabilirim. Önerileriniz bekliyorum
  7. C

3000 TL bütçe ile telefon önerisi

Bütçe 3000 TL kamerası iyi olsun, az buçuk oyun açsın yeter.
  8. C

Öneri 3000₺ altı kaliteli telefon önerisi.

3000 TL bütçem var ve telefonumu değiştirmek istiyorum onerileriniz nelerdir .
Top Bottom