Neler Yeni

Yardım Poco x3 nfc batarya sorunu

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Telefonu ilk aldığımda 120 hz de 10 saat civarı ekran süresi alırken şimdi 60hz de 4saat anca alabiliyorum. Çözüm batarya değişimi mi? Garantisi devam ediyor garanti kapsamına girer mi?

En İyi Cevap
3
Batarya sağlığı düşükse garanti kapsamına girer

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
MIUI güncellemeleri yüzünden birçok Xiaomi kullanıcısından bu şikayeti duyuyoruz. Hangi sürüm yüklü?

Bir de servisi aradığınızda ilk diyecekleri şey telefonu fabrika ayarlarına döndürün (kısaca sıfırlayın), yine düzelmezse o zaman bize getirin. Bu işlemi YEDEKLERİNİZİ ALDIKTAN SONRA yapıp deneyin.

Her zaman orijinal ya da kaliteli yan sanayi adaptör-şarj kablosu kullanın.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI güncellemeleri yüzünden birçok Xiaomi kullanıcısından bu şikayeti duyuyoruz. Hangi sürüm yüklü?

Bir de servisi aradığınızda ilk diyecekleri şey telefonu fabrika ayarlarına döndürün (kısaca sıfırlayın), yine düzelmezse o zaman bize getirin. Bu işlemi YEDEKLERİNİZİ ALDIKTAN SONRA yapıp deneyin.

Her zaman orijinal ya da kaliteli yan sanayi adaptör-şarj kablosu kullanın.
12.5.4 sürümü yüklü ve sadece kendi adaptör ve kablosuyla şarj ettim. Olmazsa bu akşam sıfırlarım telefonu. Eğer düzelmezse garanti adı altında bir tamir ücreti var mı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
12.5.4 sürümü yüklü ve sadece kendi adaptör ve kablosuyla şarj ettim. Olmazsa bu akşam sıfırlarım telefonu. Eğer düzelmezse garanti adı altında bir tamir ücreti var mı?
Xiaomi servis politikalarını pek bilmiyorum ama eğer donanımsal bir sorun tespit ederlerse ücretsiz değişmekle yükümlü olmalılar.

Ancak Apple gibi kriter koymuşlarsa (500 şarj döngüsüne ulaşmadan pil sağlığı %80'in altına düşerse gibi) o serviste cihaza bağlanınca belli olur. Android'lerde pil sağlığına bakılabilen bir yer de yok bildiğim kadarıyla.

Endonezya romu kurun aynı cihaz bende var içinde 1 yıldır Endonezya romu kurulu Google'nin saçma sapan arama mesajlasma vs daha birçok uygulamasi yok orijinal Xiaomi'nin var

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Endonezya romu kurun aynı cihaz bende var içinde 1 yıldır Endonezya romu kurulu Google'nin saçma sapan arama mesajlasma vs daha birçok uygulamasi yok orijinal Xiaomi'nin var
Batarya bakımına fark etti mi ? Veyahut günlük kullanımda rahatlık sağlıyor mu?

Top Bottom