Arama sonuçları: *

1. leroxy

Balkan ülkeleri için mobil hat önerisi

Merhaba. Yakın zamanda Bulgaristan, Makedonya ve Yunanistan güzergahında bir yolculuğa çıkacağız. Bu ülkelerde mümkünse ortak kullanılabilecek, hotspot üzerinden 3 kişilik bir ailenin kullanımına uygun internet sağlayabilecek bir operatör var mıdır? TT'de günlük kullanım ücreti 200TL gibi bir...
  2. leroxy

EasyCep'ten Yenilenmiş iPhone 11 Aldım! (TELEFON GELDİ)

Herkese selam, yaklaşık 1 aydır yeni telefon arayışındaydım. Başta aklımda S21, S21 FE gibi cihazlar olsa da çoğu yakınımın/çevremin yönlendirmesi ve kendi kararlarım sonucunda iPhone 11 veya 12 almaya karar vermiştim. Hatta başta iPhone X almayı düşündüm ancak 2017'de çıkan ve 2-3 yıl sonra...
  3. leroxy

Black Friday'de telefonlar indirime girer mi?

Şimdi elbette Türkiye şartlarında 10.000TL üstü seviyelerde telefonları vs. internetten, peşin veya alışveriş kredisiyle bir şekilde almanın zengin olmadıkça akla mantığa sığan bir tarafı yok ama sormak istiyorum. İhtiyaç kredisiyle olur, başka türlü olur orasını hesaba katmıyorum. 11.11...
  4. leroxy

iPhone vs Samsung Galaxy S

Şimdi konu başlığı çok genel oldu biliyorum ama fazlaca ihtimal olduğu için başlığı bu şekilde koydum. Yaklaşık 1.5 aydır yeni telefon almak için arayıştayım. Model kararlaştırmaya ve para denkleştirmeye çalışıyorum. Aklımda birkaç senaryo var. Param olursa ihtimalleri: - Yenilenmiş iPhone...
  5. leroxy

10 bin TL civarı fiyata telefon önerisi

Merhaba, öncelikle konuyu baştan sona okumanızı rica edeceğim. Durumlar biraz karışık gelebilir. Şu anda Realme C25s kullanıyorum. Eski cihazım olan ASUS ZenFone 3'e göre çok daha fazla memnunum. Vatan'dan 12 ay taksitle aldım, kriterleri ve durumu aktarıp soru şeklinde ilerleyeceğim. Telefonu...
  6. leroxy

Güncel Piyasada Telefon Önerisi

Selam dostlar, 2016'dan beri ailede el değiştirip duran ASUS ZenFone 3 cihazımdan kurtulmak istiyorum. Yakın zamanda satacağım. Marka olarak Oppo, Realme, Samsung düşündüm. Aradıklarım: 1- 5GHz bağlantı (WIFI 5 veya 6, fark etmez) 2- 16:10 Ratio. 3- Min. 5000 mAh batarya. 4- Ön ve arka...
  7. leroxy

3000TL Telefon Önerisi

Arkadaşlar selam. Piyasa çok değişken biliyorum ancak aklımda kalması ve bir köşede durması için soruyorum. 1-2 ay içerisinde mevcut telefonum olan ASUS ZenFone 3'ü cüzi bir miktara satıp taksitle yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Şu anki fiyatıyla maks. 3000TL civarı olan bir telefon...
Geri