Arama sonuçları: *

1. S

Öneri iphone 11 vs iphone 13 aradaki farka değer mi ?

hayırlı geceler soru başlıkta yazdığı gibi bu 2 telefonda 0 aradaki farka değermi sizce 11 14.500 13 22.500 13 için pcmi satıcam mecburen hangisini almalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  2. S

Yardım Yurtdışı çin honkgong iphone 13 pro alınır mı?

Arkadaşlar selamın aleyküm öncelikle bilgisayarıma takas olarak teklif aldım ve bana çin honkgong 13 pro teklifi geldi bu telefonu alsam pasaporta kayıt yapsam sıkıntı olurmu çin telefonu faceid çalışmama veya görüntülu programlarda problem yaparmı yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
  3. S

0 iphone 11 vs 2.el 11 pro

Herkese iyk forumlar dilerim öncelikle soru basit başlıkta yazdığı gibi zaten 16k bütçem var bu telefondan hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  4. S

İphone 11 vs 11 pro ?

Arkadaşlar bu 2 telefondan bir tanesini alıcama 2.el temiz olarak fakat kafam çok karışık hangisini tercih etmeliyim 11 aldığım zaman garantisi olucak fakat pro da garamti olmuyor çoğunda ve kamera olarak 2 telefonuda test ettim ve 11 daha iyi sizin düşünceleriniz nedir ne yapmalıyım yardımcı...
  5. S

Yardım İphone 11 Pro Vs 12 Mini/Hangisi Alınır ?

Arkadaşlar sea başlıkta yazdığı gibi bu 2 telefondan bir tanesini alacağım ama çok kararsızım hangisini tercih etmeliyim günlük hayatta kullanıcam sosyal medya vs yardımcı olursanız teşekkürlerimi sunarım Not:0 alıcam
  6. S

İphone 11 almak için pc satılır mı ?

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında yardım isteyeceğim şuanda kullandığım bir sistemim ve telefonum var başlıktada yazdığı gibi sizce pc yi satıp iphone 11 almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim Sistem özellikleri: Ryzen 5 3600 Gtx 1060 3gb Corsaır vengeance 2*8...
Geri