İphone 11 almak için pc satılır mı ?

seloyldz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında yardım isteyeceğim şuanda kullandığım bir sistemim ve telefonum var başlıktada yazdığı gibi sizce pc yi satıp iphone 11 almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim
Sistem özellikleri:
Ryzen 5 3600
Gtx 1060 3gb
Corsaır vengeance 2*8 16 gb 3000 mhz ram
Asus tuf b450m plus ıı anakart
Pny cs 3030 M.2 ssd
Corsaır spec delta rgb cv 650 power
1tb wd blue hdd

Ben bi ara pişman oldum sende olursun yapma.

Telefona ihtiyacınız var ise alinabilir. Fakat bu seferde bilgisayarı ihtiyacınız olucak ona göre karar verin.

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında yardım isteyeceğim şuanda kullandığım bir sistemim ve telefonum var başlıktada yazdığı gibi sizce pc yi satıp iphone 11 almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim
Sistem özellikleri:
Ryzen 5 3600
Gtx 1060 3gb
Pny cs 3030 M.2 ssd
1tb wd blue hdd
Satılmaz. Canın sıkıldığında oturur iki el oyun oynarsın.

Bence çok saçma bir hareket olur ama ıphone 11 illa şart diyorsan sat al tabii kendi malın sonuçta.

Sistem özellikleri:
Ryzen 5 3600
Gtx 1060 3gb
Pny cs 3030 M.2 ssd
1tb wd blue hdd
Bilgisayar için telefonu satmak mantıklı da telefon için pc satmak aşırı saçma geliyor piyasa bu haldeyken bir daha alamayacağın pc'yi satıyor olabilirsin. Ben pc için telefonu satmıştım.

Ve aleykum selam.
Kullandığın telefon nedir ?
Bilgisayarın iyi görünüyor.
Eğer satıp telefon alırsan bilgisayarsız kalacaksın.
Ve bir daha bu makinenin aynısını alabilecek misin ?
Bence böyle bir şey yapma.

PC bence kötü değil birçok oyunu oynar günlük işlerini halledersin. Telefonda ne yapacaksın ki? he diyorsan ben kendime kanal açıp oraya telden içerik üretirim vs o düşünülür.(tiktok vs için) onun dışında bence çok pişman olursun

Nedir bu iPhone aşkı anlamadım gitti. Bu sorunun sorulması bile toplumsal ibretlik ceza sebebi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,076
Üyeler
195,522
Son üye
egxan
Geri