Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

s23 den s23 ultraya geçilir mi?

s23 yurtiçi telefonum var s23 ultra yurtdışına geçilir mi? üzerine 3500tl vereceğim.
  2. NaberlaneNEsbAtUr

Dirençli XIAOMI 13 Alımır Mı?

arkadaşlar s22 alacaktım kamerası bataryası ekranı işlemcisi daha iyi olması sebebi ile xiaomi 13 e döndüm. dirençle imei atılmış olarak sıkıntı çıkarır mı? fiyatı 20k
  3. NaberlaneNEsbAtUr

25k TELEFON ÖNERİSİ

2. el olur sıfır olur sizce hangi marka model tercih etmeliyim? tek kriter apple olmaması.
  4. NaberlaneNEsbAtUr

S22+ VS S23 25k bütçe

2. el telefon alacağım bu ikisi arasında kaldım daha iyi bir seçenek var mı ya da bu ikisinden hangisi sizce? cevaplayanlara teşekkürler şimdiden. bütçe 25.000tl
  5. NaberlaneNEsbAtUr

redmi note 8 den mi 8 e geçilir mi?

evde abimin eski telefonu olan mi8 var tamir ettiricez sizce redmi note 8 den geçeyim mi yoksa redmi note 8 daha mı iyi olur.
  6. NaberlaneNEsbAtUr

s20fe mi? honor 70 mi?

sizce hangisi daha mantıklı? max bütçem 12-13k civarları ben honor70 e daha yakınım işlemci dışında daha iyi geldi alınır mı sizce?
  7. NaberlaneNEsbAtUr

2. el z flip 3 alınır mı

13-14k 2. el z flip 3 sizce alınır mı? Oyun oynamıyorum günlük kullanım için iyi olur mu sizce?
  8. NaberlaneNEsbAtUr

YD İphone 12 Mini VS YD Mi 11t PRO

Hangisini önerirsiniz apk uygulamalar kullandığım için androide daha yakınım ve iphone 12 lerde pil sıkıntısı var galiba veya bu modeller dışında 8-9k max telefon önerebilir misiniz yurt dışı olabilir farketmez
Top Bottom