NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,991
- Bütçe
- 25000
2. el olur sıfır olur sizce hangi marka model tercih etmeliyim? tek kriter apple olmaması.
apple neden istemiyorsunuz hocam bu fiyatlarda iphone 11 bulunulabilir 0 şeklinde tabi o paraları hakkedermi orası tartışılır ama kasmadan 4 5 yıl götüreceğinden eminim2. el olur sıfır olur sizce hangi marka model tercih etmeliyim? tek kriter apple olmaması.
samsungun s serisini inceleyebilirsin 2.elden temiz bir s23 alabilirsin2. el olur sıfır olur sizce hangi marka model tercih etmeliyim? tek kriter apple olmaması.
telefonu sağa sola fırlatıp kullanmasam bende alacaktım ama kırarım diye almadım ekranı küçük cebe rahat sığıyor çok güzel telefon al geç bence acayip beğendim ben ama ben onu alırsam kırarım 2 aydabiraz para ekle s23 çek kafan rahat etsin 5-6 sene
Ben de arkadaşlara katılıyorum. Bütçe bu iken sırf iPhone olsun diye iPhone 11 alınmaz. Ekranı rezalet. S23 al rahatına bak.
bende öyle yapacağım başka model yoksa bu hafta s23 alacağım.Ben de arkadaşlara katılıyorum. Bütçe bu iken sırf iPhone olsun diye iPhone 11 alınmaz. Ekranı rezalet. S23 al rahatına bak.
neden mi? dolar sabitken art arda zam bindirmelerinden dolayı herkes gıcık kaptı apple aapple neden istemiyorsunuz hocam bu fiyatlarda iphone 11 bulunulabilir 0 şeklinde tabi o paraları hakkedermi orası tartışılır ama kasmadan 4 5 yıl götüreceğinden eminim
ben bu hafta s22 aldım 19kya memnunum şarjı 4.5-5 saat gidiyor ekranı zaten mükemmel ki s23 modelinde işlemci olsun soğutma olsun batarya olsun daha iyi çok rahat bir şekilde 5-6 yıl kullanırsınbende öyle yapacağım başka model yoksa bu hafta s23 alacağım.
apple neden istemiyorsunuz hocam bu fiyatlarda iphone 11 bulunulabilir 0 şeklinde tabi o paraları hakkedermi orası tartışılır ama kasmadan 4 5 yıl götüreceğinden eminim
fiyat. vergiler. apk dosyaları fazlasıyla kullanmam.neden mi? dolar sabitken art arda zam bindirmelerinden dolayı herkes gıcık kaptı apple a
s23 al geç kardeşim inan ki pişman olmazsın aklına takılırsa git bak mediamarkt da açıkta var incele ben yarım saat başından ayrılamadım çok güzel aşık oldum ama insan gibi kullanmadığımdan almadımfiyat. vergiler. apk dosyaları fazlasıyla kullanmam.
60hz amoled olmayan ekran.