Neler Yeni

25k TELEFON ÖNERİSİ

Livaković

80+ Silver
neden mi? dolar sabitken art arda zam bindirmelerinden dolayı herkes gıcık kaptı apple a
bu dediğinize katılıyorum fakat böyle kendimizce bir sitemle apple ürünleri almamak bize ne faydası olacak? bu paralara samsung almak saçmalık olacaktır androidin sistemi beliidir 2.yılına girdiğinde çok iyi kullanılıyorsa zorlasan 3.yılında kasmalar başlar yazılımı gereği appleda öyle bir durum yok o yüzden bu sitem sadece tüketiciye yansır

Reindi

80+ Silver
bu dediğinize katılıyorum fakat böyle kendimizce bir sitemle apple ürünleri almamak bize ne faydası olacak? bu paralara samsung almak saçmalık olacaktır androidin sistemi beliidir 2.yılına girdiğinde çok iyi kullanılıyorsa zorlasan 3.yılında kasmalar başlar yazılımı gereği appleda öyle bir durum yok o yüzden bu sitem sadece tüketiciye yansır
kasmalar mı başlar :D s20fe aldım daha geçende 3 senelik telefon ne kasma var ne donma apple para israfı

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tuna İpekçi
s serisinde öyle değil kardeşim s23 kendi fiyatlarındaki bütün iphone cihazları tokatlar

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Hamza Ziya Üstün
Giriş orta segment androidlerle amiral gemileri bir değil. 14 pronun ömrü ne kadarsa s23 ün de ömrü o kadar. Apple ürünlerini almamak saçmalık değil. Adamlar ne fiyat koysak alıyorlar zaten diyip bastıkça basıyorlar. Bir tepki zorunlu

Livaković

80+ Silver
kasmalar mı başlar :D s20fe aldım daha geçende 3 senelik telefon ne kasma var ne donma apple para israfı
Toxic bir samsung boymusunuz? düzgünce konuyu konuşmak istedim fakat belliki toxic bir samsung fanboysunuz size anlatsamda anlamayacaksınız iyi forumlar

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Toxic bir samsung boymusunuz? düzgünce konuyu konuşmak istedim fakat belliki toxic bir samsung fanboysunuz size anlatsamda anlamayacaksınız iyi forumlar
Adam haklı. Sadece diyor ki bu bütçede onu almak mantıklı. 60k bütçesi olsa zaten iPhone öneririz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,925
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
O yüzden 4 senelik bir iPhone alıp bir 4 sene de bizi götüreceğine mi inanmamız lazım? Samsung cihazlar eskisi gibi değiller, en az 4 sene güncelleme alıyorlar ve amiral gemileri en az 5 sene stabil kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,925
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
O yüzden 4 senelik bir iPhone alıp bir 4 sene de bizi götüreceğine mi inanmamız lazım? Samsung cihazlar eskisi gibi değiller, en az 4 sene güncelleme alıyorlar ve amiral gemileri en az 5 sene stabil kalıyor.
sence s22 alınır mı fiyatı iyi gibi.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
sence s22 alınır mı fiyatı iyi gibi.
Fiyatı iyi, normalde arada 3-4K vardı ama S23 çok zam yerken buna daha zam gelmedi fark açıldı.

S22 de biraz ısınma sorunu var ve pili S23e göre bariz şekilde az gidiyor. Bu ikisini bilerek alırsan S23 den pek farkı olmayan bir cihaz. Ama özellikle pil ömrü benim için önemli diyorsan zorlayıp S23 almaya çalış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,925
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Fiyatı iyi, normalde arada 3-4K vardı ama S23 çok zam yerken buna daha zam gelmedi fark açıldı.

S22 de biraz ısınma sorunu var ve pili S23e göre bariz şekilde az gidiyor. Bu ikisini bilerek alırsan S23 den pek farkı olmayan bir cihaz. Ama özellikle pil ömrü benim için önemli diyorsan zorlayıp S23 almaya çalış.
bu hafta sonuna kadar zam gelmez umarım.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
dün iphone 12 mini 64 amazonda 25k'ydı

Top Bottom