Arama sonuçları: *

1. R o s s

Öneri samsung a72 vs mi 11 lite

yeni telefon alacağım bu ikisinden birini alıcağım ios almak istemiyorum kamera cok onemli benim icin hangisini onerirsiniz 2 si inde fiyati aynı o paraya sunu alırdım fln yazmayın hangisi iyise onu soyleyin
  2. R o s s

telefonumu Galaxy S8+ ile takas etmeli miyim

bende iphone7 var biri takas a geldi ekinde hatasız temiz s8+ var takas etmelimiyim
  3. R o s s

telefonumu kaça satarım (iphone7)

1 kere batarya değiştiridli başka tamir vs. görmedi kozmetik 10/10 32gb gold rengi dir kaça satabilirirm ve se 2020 yada 8 plus fln lamayı düşnüyorum ne önerirsiniz
  4. R o s s

Telefonumu takas etmelimiyin

Bende şuan 7 var bi arkadaş 7plus la takasa geldi 7plusın tek sıkıntısı arka kamerası titiryo zoom yapınca düzeliyor ama ve bataryayasıda %75 yani sizce takasa girmelimiyim 7plusın bataryayla kamerası değişcek sizce takasa girilmrmi ve tamir yapılcak olsa kaça mâl olur 1638119851 @Evil Belief
  5. R o s s

İphone 7 ye rakip telefonlar

telefonumu değiştireceğim ama dolar yüzünden iphone fiyatları uçmuş durumda bende bu yüzden android alacağım iphone 7 gibi güzel kameralı hangi telefon vardır Benim için önemli olan işlemci kamera batarya
  6. R o s s

Bu zamanda 2.el iphone 8plus veya x alınır mı?

3.5 4 k civarı bütçem var 2.el 8plus veya x isitoym alınır mı? bu paraya 0 android cihazlar var ama ben ios istiyorum 1634540792 @BaşaramadıkAbi @Evil Belief
  7. R o s s

İphone 7 den mi10t ye geçilirmi

Şuan elimde iphone 7 var boyut olarak çok küçük şarj olarak kanser bi telefon, bi kamerası güzel. Mi 10t ise onunda kamerası güzel şarjı 1 günden fazla götürüyor hızlı doluyor 45dk da boyutu büyük. Sizce geçilirmi iphone 7 den mi 10t ye. @BaşaramadıkAbi @Evil Belief 1632028329 Bide mi10t alsam...
  8. R o s s

2.el iphone x iphone xs önerisi

4k ya kadar çakabilirim belki daha fazla bilemem ama o civarlarda olsa iyi olur Aydın içinde olucak yada param güvende olucak aydın içinde olursa elden alırım @BaşaramadıkAbi @Evil Belief
  9. R o s s

3500tl ye kadar telefon önerisi

poco serisi olmaz babama alıcaz beğenmedi poco serisini bütçe 3.500 @BaşaramadıkAbi
  10. R o s s

telefonumu kaç tl ye satarım ( iphone 7 )

iphone 7 32gb lık versiyonu herşeyi çalışıyo 1 kere açıldı telefon onda da orjinal batarya takıldı pil yüzdesi 96 kaç tl ye gider
  11. R o s s

2.el iphone x alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-menderes-iletisim-den-iphone-x-64-gb-943778550/detay telefon bu gidip elden alıcam alınır mı? 1629920135 @BaşaramadıkAbi
  12. R o s s

2.el iphone xs , xr önerisi

bütçe max 4500 fln 5000 e zorlarım ama aydın içinde olucak yada param güvende açık olması lazım 1629399062 @BaşaramadıkAbi hocam belki yardımcı olursunuz
  13. R o s s

İphone 7 vs iphone 8

Aralarında ne fark var ve siz olsaydınız hangisini alırdınız satın almıyacağım seçim yapıcam
  14. R o s s

bu iphone 11 alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-11-64-gb-siyah-938897673/detay alınır mı?
  15. R o s s

Kaçak iphone 11 alınır mı?

Kaçak iphone 11 alınır mı? diyatı sormadım ama 4k civarıdır alınır mı?
  16. R o s s

İphone 8 plus neden bu kadar pahalı

İphone 11 den pahalı neden böyle https://www.epey.com/akilli-telefonlar/apple-iphone-8-plus.html
  17. R o s s

Poco x3 pro alınır mı?

3700 tl civarı fiyatı var sn860 işlemci var işlemcisi beni biraz etkiledi sizce fitatını hak ediyormu ve alınır mı? 1625333231 Ve sizce iphone 7 den poco x3 proya geçilirmi
  18. R o s s

Samsung A72 vs xiaomi Mi 10 t

Fiyatları birnirne yakın Ben bu iki telefon arasında kaldım Oyun oynarım insgtramda gezerim video izlerim fln
  19. R o s s

iphone 7 yi satıp başka cihaza geçmelimiyim

-iphone 7 eskidi artık güncelleme der ios 16 dan sonra almıyacak herhalde sizce satıp başka bi cihaza geçmelimiyim. - iphone 7 yi kaç tl ye satabilirim. -iphone 7 yi satıp redmi note 8 pro almalımıyım
  20. R o s s

Samsung galaxy a72 alınır mı?

En ucuzu 4800tl alınır mı?
Top Bottom