Arama sonuçları: *

1. Foxt

İphone 11'den 12 Mini'ye geçiş

Arkadaşlar bu gün iphone 11 cihazımı 12 mini ile başa baş takas ettim kullanmaya başladım, ilk yorumlarım şu şekilde: -Batarya dendiği gibi evet biraz düşük ömürlü. -11 ile arasında net olarak bariz kamera farkı var. -11 son zamanlar da donma, kasma gibi şeyler yaşıyordu 12 de böyle şeyler...
  2. Foxt

Iphone 11 ıle 12 mini takas edilir mi?

Arkadaşlar elimde 128 Gb 2025 şubat a kadar garantili 11 var bataryam 87 takas edecegım cihaz 86 pil cihaz garantide arka sistemi ve pil değişmiş üzerine 1000-2000 alacağım sizce takas yapılabilir mi? fazla kullanmıyorum telefonu amacım fotoğraf, video bir de model yükseltmek
  3. Foxt

Xioami Red Mi Note 9 Pro İlk Deneyimlerim.

Dostar öncelikle merhabalar, Başlıkta yazan cihazı bu gun Satın aldım. ilk incelemelerim olarak şunları söyleyebilirim; Cihaz görüntü bakımından gayet güzel ve hoş bir tasarımı var. eğer yakın zamanda bir cihaz almayı düşünüyorsanız ve bütçeniz 3500 civarıysa bu cihazı kesinlikle öneriririm...
  4. Foxt

Yenilenmiş İphone 8 Alınır mı?

Dostlar elimde kısıtlı bir bütçe var ve asla ama asla android almak istemiyorum sizce alınmalı mı ? (Mükemmel durumda olan bir cihaz alacağım ve 14 gün iade garantisi veriliyor)
Top Bottom