Arama sonuçları: *

1. PenguReis

Öneri 8000-9000 TL bandında telefon önerisi

Telefonum bozuldu bütçemi 8000TL bandında olacak kadar çıkartabilirim 10k geçmemeli kamerası güzel olursa iyi olur mobil oyuncusu değilim zaten ama arada bir CR/COC falan giriyorum birde Indie oyunlar falan önerebileceğiniz var mı? Ben buna bakıyordum...
  2. PenguReis

Öneri 6000 TL fiyat performans telefon

Telefonum bozultu 6000TL bütçem var f/p kamerası iyi telefon olursa iyi olur zaten mobil oyuncusu değilim ara sıra CR/COC falan giriyorum birde durakta vakit geçirmek için indie oyunlar oynuyorum bütçe kısıtlı ama daha yükseltemem max 6200 olur Baktığım bi bu var...
  3. PenguReis

Mi 12Pro mu? IPhone 13 mü?

F/P olarak sizce Mi 12 Pro mu? yoksa IPhone 13/Pro/Max mi? (Mi 12 pro : 25k / IPhone 13 : 22k / IPhone 13 pro : 30k / IPhone 13 pro max : 33K ) IPhone'un marka adı var yani ileride satmaya çalışsam alıcısı illa olur ama android'de bu durum söz konusu değil fakat mi 12 pro'nun özellikleri bence...
  4. PenguReis

3000tl telefon önerisi

3000Tl telefon bakıyorum piyasa çok karışık sorayım dedim siz hangi telefonu önerirsiniz (bütçe esnetilebilir) 1629212727 Poco x3 Nfc var aklımda şuanlık 1629212804 unutmuşum yazmayı da telefonu ablama günlük kullanım için bakıyorum :shy:
  5. PenguReis

Note 8 Pro Halen Daha Alınır Mı ?

Arkadaşlar Bilgisayarımı Tamamladım Herşeyi Yenileyeceğim Telefonda Dahil Ama Halen Daha Redmi Note 8 Pro Götürür mü 7 Sene Falan Zaten Çok Telefonla Uğraşan Biri Değilim Şu Anki Telefonumdan Dolayı Herşeyimi Bilgisayardan Hallediyorum Ama Dışarıya Bilgisayarı Götüremiyorum. Yani Redmi Note 8...
Geri