Mi 12Pro mu? IPhone 13 mü?

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
367
F/P olarak sizce Mi 12 Pro mu? yoksa IPhone 13/Pro/Max mi? (Mi 12 pro : 25k / IPhone 13 : 22k / IPhone 13 pro : 30k / IPhone 13 pro max : 33K )

IPhone'un marka adı var yani ileride satmaya çalışsam alıcısı illa olur ama android'de bu durum söz konusu değil fakat mi 12 pro'nun özellikleri bence çok daha akıcı özellikle 120Watt hızlı şarj

Son düzenleme:
Genel olarak sizce Mi 12 Pro mu? yoksa IPhone 13/Pro/Max mi?
Bilmiyorum çok kritik hangisine alışkınsan onu almanı tavsiye ederim bi yandan iPhone’un kamerası ve premium hissiyatı bi yandan Yüksek zoom ve 120 w hızlı jarj çok cazip geliyor android alışkanlığı varsa mi Al yoksa 13 pro max

Bilmiyorum çok kritik hangisine alışkınsan onu almanı tavsiye ederim bi yandan iPhone’un kamerası ve premium hissiyatı bi yandan Yüksek zoom ve 120 w hızlı jarj çok cazip geliyor android alışkanlığı varsa mi Al yoksa 13 pro max
Hocam bence mi 12 pro çok cazip geliyor ama ileride ikinci el olarak satmak istesem iphone eskimez markanın adı var

redmi kullanıcısı olarak söylüyorum xiomi gayet güzel mi serisininde çok avantajlı özellikleri var (120 w hızlı şarj gibi)
Doğru ama 25 bin Xİomi ye verilmez gibi çünkü benim eski telim k40 dı yurt dışı 5 bin civarı fıyatı 120w 120 Hz ekran falan çoğu özellik Ondada var şahsen ben 13 pro max alırdım

Her türlü İphone 13 pro/pro max. 25 Bin tl'ye alacağım telefonda sorunları bitmeyen bir arayüz istemezdim.

13 pro kullanıyorum, xiaomi markasının 120hz ekranı ile benimki arasında fark var böyle desem siz anlarsınız. Zaten iphone alıyorsanız şarjdan feragat etmeniz gerekiyor çünkü kalan her şey muazzam :) 13 Pro.

F/P olarak sizce Mi 12 Pro mu? yoksa IPhone 13/Pro/Max mi? (Mi 12 pro : 25k / IPhone 13 : 22k / IPhone 13 pro : 30k / IPhone 13 pro max : 33K )

IPhone'un marka adı var yani ileride satmaya çalışsam alıcısı illa olur ama android'de bu durum söz konusu değil fakat mi 12 pro'nun özellikleri bence çok daha akıcı özellikle 120Watt hızlı şarj
13 pro tabikide kardeşimi.

Geri