Arama sonuçları: *

1. mando9098

Askerlik için hangi telefon tercih edilmeli?

Selamlar. Digiphone S500 ve S600 modelleri dikkatimi çekti ama S500 için birisi yorumda radyo yok demiş satıcı var diyor. S600 içinde detaylı bir inceleme bulamadım. Sıfır fiyatları hemen hemen aynı 2K ya yakın. 2.el olarak bulundugum sehirde 800TL'ye Nokia 216 var. Benim için şart olan birkaç...
  2. mando9098

Xiaomi qin model telefonlar askeriyeye alınır mı?

Selamlar. Askerlik için çok vaktim kalmadı 8 Şubatta gidiyorum. (Kırklareli) Antalya'da yaşıyorum burada 800TL elden Nokia 216 buldum temiz deniyor onu almayı düşünüyordum ama Xiaomi qin modelleride aklımı çeliyor. Sahibinden'de 4 küsure var buralarda. Değer mi? Askeriyeye alınır mı? Bazıları...
  3. mando9098

EasyCep outlet iphone alınır mı?

İphone 12 mini almayı planlıyorum. yenilenmiş alacaktım easycep'te outlet olanı varmış. bildiğim kadarıyla outlet ürünler reyon ürünleri oluyordu doğrumu?. fiyatı 21.599₺. alınır mı?? modeli sormuyorum arkadaşlar outlet iphone alınır mı? olarak soruyorum...
  4. mando9098

5-8K arası telefon tavsiyesi

f/p olarak anneme alacağım telefonda oyun oynamıyor en fazla kelime bilmece vs. görüntülü arama vs kullanıyor ve sürekli şarja takıyor uyarmamıza ragmen.
Geri