Arama sonuçları: *

1. Lanelzy

4-5K arası telefon önerisi

Uzun süre kullanabileceğim bir telefon arıyorum en az 2-3 sene kasmadan götürsün çok oyun oynamam candy crush vs. kamerası iyi olursa çok daha güzel olur
  2. Lanelzy

Poco x3 pro ile takas edilebilecek iphone önerisi

Elimde poco x3 pro bir telefonum var,arka kapağı plastik ve sıfır yeni değiştirdim,ön camdada hafif kılcal çizikler var iPhone kaç ile takas edebilirim ve ilan önerisi atabilirmisiniz pek bulamadımda (YURTİÇİ İPHONE OLACAK)
  3. Lanelzy

İPHONE 8 PLUS İPHONE X FİYAT

iPhone 8plus ve iPhone X fiyatı öğrenmek istiyorum sıfır alacağım öneriye açık değilim sadece fiyatları yazarsanız iyi olur ve güvenilir sıfır alabileceğim bir yer acil
  4. Lanelzy

Xiaomi Mi 8 SE alınır mı?

2000-2400TL Bütçem var Xiaomi Mİ 8 SE Almayı düşünüyorum ama oppo a 73 redmi note 9t felan öneriyorlar hangilerini almam gerek sizce
  5. Lanelzy

2000 2400 TL Bandında Telefon Önerisi

2000 2400 TL Bandında telefon atıyorum kamerası güzel olsun fotoğraf çekmeyi felan bayağj seviyorum birde pubg real racing 3 gibi oyunlar oynayacağım önerilerinizi bekliyorum
  6. Lanelzy

3000TL Telefon Önerisi

2500.3000 tl bütçem var telefon alacağım iphone 6s plus veya iphone 7 felan düşündüm ben sizce başka telefonmu almalıyım bunlar iyi mi? önerilerinizi bekliyorum.
  7. Lanelzy

2500TL TELEFON ÖNERİSİ

2500TL Bütçeli Güzel Kameralı İşlemcisi Güzel Pubgde 60 FPS Veren Bir Telefon İstiyorum Yardım Edebilir misiniz ?
Geri