Mi 8 se eskidi artık. Güncel cihazlara bak bence.2000-2400TL Bütçem var Xiaomi Mİ 8 SE Almayı düşünüyorum ama oppo a 73 redmi note 9t felan öneriyorlar hangilerini almam gerek sizce
Nereden alacağım ve yurtdışı olduğu için bir süre sonra türkiyede kapanmıyormuYurtdışı cihazı almanı öneririm bu bütçede.
Misal geçen ay 2300 liraya Redmi Note 10 5G 6/128 aldım, canavar gibi.
Gayet memnunum. Üstelik iki yıl ithalatçı garantisi de var.
Onun yerine yurt dışından Note 10S getirtebilir aslında. Kayıt ettirmeden 120 gün sorunsuz kullanabilir.Eskidi beya. Biraz daha ekleyip bunu alamaz mısın?
![]()
Xiaomi Redmi Note 9 128 GB Cep Telefonu
Xiaomi Redmi Note 9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
120 günden sonraOnun yerine yurt dışından Note 10S getirtebilir aslında. Kayıt ettirmeden 120 gün sorunsuz kullanabilir.
İmei atılıyor kapanması da %1 kapanırsa 100tl verip tekrar imei atarsın.Nereden alacağım ve yurtdışı olduğu için bir süre sonra türkiyede kapanmıyormu
Evet RSA kilidi var çoğu cihazda.120 günden sonra
Hem artık Xioami cihazlara fake IMEI de atılamıyor diye biliyorum.
IMEI attırmadan süreyi tekrardan uzatanlar var, 50-100 lira civarında bir para alıp 120 gün daha kullanılıyor. Fakat o da SIM kart çıkarılınca geçersiz olabiliyor.İmei atılıyor kapanması da %1 kapanırsa 100tl verip tekrar imei atarsın.
Benim bildiğim 1.hat 6 ay 2.hat 6 ay olmak üzere kullanıyor ondan sonra tekrar öyle kullanabiliyoruz diye biliyorum yani 6 ay birini 6 ay diğerini tekrardan 6 ay diğerini döngü şeklindeOnun yerine yurt dışından Note 10S getirtebilir aslında. Kayıt ettirmeden 120 gün sorunsuz kullanabilir.
Evet, onu yapan kişiler var. IMEI vs. atılmadan E-Devlet üstünden yapıyor bazı telefoncular fakat detayını araştırmadım. Yine de en sağlıklısı kayıtlı bir cihaz almak ama Türkiye şartlarında biraz zor.Benim bildiğim 1.hat 6 ay 2.hat 6 ay olmak üzere kullanıyor ondan sonra tekrar öyle kullanabiliyoruz diye biliyorum yani 6 ay birini 6 ay diğerini tekrardan 6 ay diğerini döngü şeklinde