Arama sonuçları: *

1. shiedabro

Samsung Galaxy A24 alınır mı

beyler kuryelik için ve normal kullanım için idare etmelik telefon arıyorum fiyatıyla pil ömrüyle kafama yattı sizce alınır mı sosyal medyaya bakarım kuryelik yapıcam şarj konusunda iyi olsun yeter
  2. shiedabro

iPhone 14 Pro Max yerine tercih edilebilcek telefonlar?

Selamlar elimde 14 pro max var iade etmek edicem farklı bir cihaz almak istiyorum tavsiyenizi bekliyorum
  3. shiedabro

iPhone 14 Pro Max tavsiye kılıf

arkadaşlar böyle güzel bi kılıf tavsiye eder misiniz zamanla rengi solmayan kullandıysanız eğer bu iyi diyebileceğiniz kılıf var mı?
  4. shiedabro

12k'ya kadar android cihaz önerisi

cihaz önerisi istiyorum bütçe 12k
  5. shiedabro

iPhonelara Zam Geldi!

Amiral Gemisi olan iPhone 14 Pro Max 43.999₺'den 45.999₺ oldu. (iyi ki erkenden yurt dışından almışım.)
  6. shiedabro

14 Pro Max neden sitesinden daha fazla fiyata satılıyor

bu pro max apple sitesinde ucuz ben ilk defa gördüm applenin sitesinde ucuz oldugunu millet 56kya falan satıyo neden?
  7. shiedabro

iPhone 14 Pro Max Siyah mı Derin Mor mu?

iki renk arasında kaldım sizce hangisi daha iyi
  8. shiedabro

Yurt İçi iPhone 14 Plus mı, Yurt Dışı 14 Pro Max mi?

2 Yıl TR garantili zahmetsiz 14 plus mı yoksa 33k masraflı 14 pro max mi, spor sonrası fotoğraf çekiniyorum onun dışında manzara fotoları paylaşıyorum bol bol kamera ve sosyal medya arada bir oyun oynuyorum hangi cihaz daha uygundur
  9. shiedabro

Yurt Dışından iPhone 14 Pro Max almak istiyorum

Arkadaşlar yurt dışından telefon almak istiyorum fakat mart ayında alıcam biraz zamlara katlanıcaz ama olsun yinede türkiye fiyatından karlı bir şekilde alıcam böyle araştıyorum birini buldum ıraktan cihaz almış 256 gb mor pro maxi 25500 TL'ye satıyor bu piyasa fiyatı normal mı eğer cihazı...
  10. shiedabro

35000TL Telefon Önerisi

Sistem telefonda kafam gidip geliyordu sistemim yeterli geldi baya bir uzun süre beni idare edicek güzel bir telefon istiyorum bu bütçede ne alınabilir
  11. shiedabro

Yardım iPhone Yurt Dışı Kayıt Soruları

Selam, yakın zamanda bir telefon alacağım ve bütçem 35bin TL, bu bütçede iPhone almaya karar verdim Android kullanmaktan sıkıldım değişiklik istiyorum, bir arkadaş yurt dışı ürünü almamı tavsiye etti, yani sarı siteden 14 Pro Max'i 25-26k civarı bir fiyata satın alıp kaydettirmek istiyorum...
  12. shiedabro

Yurt Dışı iPhone Nasıl Kayıt Ettirebilirim?

Arkadaşlar sarı sitede 14 Pro Max'ler var 25k'ya yurt dışı ürünü olarak, bende 35k bütçe var bu para ile bu ürünü nasıl kayıt ettirebilirim kafam çok karıştı kimisi nüfus cüzdanı ile gidilen ülkede ettir diyor kimisi pasaport çıkar kıbrısa git gel diyor ne yapmalıyım pasaport ve vizem yok 18...
  13. shiedabro

Öneri iPhone13 mü 13 Pro mu?

Arkadaşlar ikisinide alma imkanım var, fakat aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum kamerayı sık kullanan birisiyim oyunla işim olmaz şarj konusunada önem veririm o fiyat farkına 13 pro alınır mı
  14. shiedabro

iPhone 13 Pro mu 14 mü?

Hangisi sizce?
  15. shiedabro

iPhone 13 ile airpods 2.nesil mi yoksa 13 pro ile Anker SoundCore R100 TWS ?

hangi ikili sizce iyi gider airpods 5k civarı yani o fiyat verilir mi bilmiyorum 600 TL'ye bu kulaklığı 12k kişi almıs 4.5 yıldızı var cok begenmisler 13 pro alıp bu kulaklığı almak iyi olur mu sizce yoksa 13 ile airpods pro 2.nesilden devam mı edeyim...
  16. shiedabro

iPhone (ios) alınır mı?

Arkadaşlar şu an 18 yaşımdayım 10 yaşımdan beri android kullandım artık değişiklik istiyorum yani ios'u merak ediyorum 30k bir bütçem var bu bütçede iphone marka telefon alınır mı alınırsa ne model önerirsiniz?
  17. shiedabro

Apple MagSafe Charger İle Apple Watch Manyetik Şarj Kablosu arasındaki fark

(airpods pro (magsafe şarj) ve iphone 12 alıcam) bu ikisi arasındaki fark ne pek bilgi sahibi değilim.
  18. shiedabro

iPhone 11 + Apple Watch 3 + Airpods Pro Üçlüsü Nasıldır?

nasıl sizce yanında ne tavsiye edersiniz?
  19. shiedabro

iPhone 11 Nasıldır, Alınır mı?

Arkadaşlar Huawei Y7 2019 kullanıyorum kendisine su kaçtı ölü pixel oluştu 3 yıldır kullandım ve değiştirmeye karar verdim, ios almayı düşünüyorum iPhone 11 almayı düşünüyorum şarj konusunda nasıl Huawei Y7 2019 dan geçiş yapınca fark hissettirir mi alınır sizce?
Top Bottom