AlınırArkadaşlar ikisinide alma imkanım var, fakat aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum kamerayı sık kullanan birisiyim oyunla işim olmaz şarj konusunada önem veririm o fiyat farkına 13 pro alınır mı
Profesyonel çekimler yapmıyorum ama güzel fotoğraflar sunması benim için önemli ayıptır söylemesi spor sonrası çok fotoğraf çekinirim onun gibi mesela.kamerayı kullanan birisi isen tabii ki de pro almalısın
pro şarj avantajın var kamera avantajın varArkadaşlar ikisinide alma imkanım var, fakat aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum kamerayı sık kullanan birisiyim oyunla işim olmaz şarj konusunada önem veririm o fiyat farkına 13 pro alınır mı
Kardeşim 18 yaşındayım ne pasaportum ne vizem nede yurtdısında tanıdıgım var elimde 35k bütce var bu parayla yurt dısından nasıl telefon alırım nasıl hallederim bilmiyorum yardımcı olabilirsen akıl verirsen yaparımBu arada gidin yurtdışından alın 21k ya fln geliyor yaklaşık ( imei kayıt ücreti dahil) 5-6k da uçak bileti , yaklaşık 5-6k daha ucuza geliyor , eğer vaktiniz olur da yurtdışından alışveriş yapmaya karar verirseniz 14 pro alın