Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Yardım Aldığım telefonu iade edebilir miyim? Veya değişim?

Arkadaşlar geçen hafta media markttan iphone 13 almıştım.Açıkcası o sıra başka model bakmamıştım çok fazla ve gidip aldım.Şuanda aklıma iphone 14 yattı. Acaba mağazadan iade veya değişim yapılabilir mi 14 ile? Bilen var mı telefonlarda iade oluyor mu?
  2. bosbelesbiri

Yardım İphone alacağım bakar mısınız? 13 beyaz renk aldım.

Beyler 3-4 ay sonra 15 pro max alacağım inşallah. Şuanda o süreye kadar kullanabileceğim instagrama aktif olarak motor videoları ve fotoğraf çekeceğim.Kamera ve oyun açısından şuanda bu akşam veya yarın 13 almayı düşünüyorum. 40 k civarına sizce alınır mı? s23 falan diyicek olan varsa bence...
  3. bosbelesbiri

Öneri 8000 tl ye kadar telefon önerisi

Sıfır olucak belirteyim android ne önerirsiniz infenix vs nasıldır?
  4. bosbelesbiri

IOS İphone 12-12 mini-13-13 mini mi seçmeliyim?

İyi akşamlar öncelikle, elimde kullandığım hali hazırda iphone 7 var.Cihaz değiştirmek istiyorum 2.el alacağım yurtiçi olarak.Ama aklımda 4 model var 12-12 mini-13-13 mini. Boyut olarak bakıldığında mini küçük derseniz de çok sıkıntı değil video falan çekim amaçlı kullanacağım genelde.13 ve 13...
  5. bosbelesbiri

Öneri 11.000 tl bütçe ile telefon önerebilecek var mı?

Sıfır telefon alacağız. 10.000-11.000 tl arasında kamerası vs. önemli olan çok fazla oyun oynanmayacak. Aklımızda xiomi note 11 pro var. Kullanan var mı önerir misiniz veya bu bütçede ne alınabilir?
  6. bosbelesbiri

Öneri 12t pro mu iphone 13 mü

Normalde android kullandım sürekli, 1 kere ios kullanma imkanım oldu.İos fazla o zamanlar işimi görmüyordu apk oyun vb. şeyler derken.Ama kamera açısından ve şuan apk ile işim olmadığı için hangi telefonu alsam kararsızım.4-5 yıl kadar götürsün amacım güzel açılarla fotoğraf çekmek,motor...
  7. bosbelesbiri

Yardım EasyCep mi Hb bilişimmi?

Yenilenmiş iphone 7 alacağım easycepten mi alayım? Hb bilişimden mi? Daha önce ikisinden birinden alışveriş yapan var mı memnun mu? Yenilenmiş almayın demeyin taksitle alıcağım ve en azından 1 yıl garantili olucak.Teşekkürler.
Top Bottom