Öneri 12t pro mu iphone 13 mü

bosbelesbiri

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,668
Normalde android kullandım sürekli, 1 kere ios kullanma imkanım oldu.İos fazla o zamanlar işimi görmüyordu apk oyun vb. şeyler derken.Ama kamera açısından ve şuan apk ile işim olmadığı için hangi telefonu alsam kararsızım.4-5 yıl kadar götürsün amacım güzel açılarla fotoğraf çekmek,motor fotoğraf videoları çekmek şuanda.Yardımcı olurmusunuz?

12T Pro.

Mi 11 ultra

Normalde android kullandım sürekli, 1 kere ios kullanma imkanım oldu.İos fazla o zamanlar işimi görmüyordu apk oyun vb. şeyler derken.Ama kamera açısından ve şuan apk ile işim olmadığı için hangi telefonu alsam kararsızım.4-5 yıl kadar götürsün amacım güzel açılarla fotoğraf çekmek,motor fotoğraf videoları çekmek şuanda.Yardımcı olurmusunuz?
tabii ki iphone 13

Xamio kullananlar zaten iPhone a gücü yetmediği için kullanıyor xamio ile iPhone nu karşılaştırmak saçma

Tabii ki iPhone

12t pro diyenler ya sosyal deney yapıyorlar yada hayatlarında hiç iphone kullanmamışlar düşünmeye bile gerek olmadan iphone ayrıca iphoneyi aç kullan değer kazanır diğer telefonların jelatinini bile açmadan kenarda sakla değer kaybeder söyleyeceklerim bu kadar bütçen yetiyorsa iphone al yetmiyorsa biriktir yine iphone al

İphone 13 tabii ki çoğu telefondan birçok özellik olarak önde. Tek bir eksi yönü var, pil kapasitesi tatmin edici değil. Fakat artıları daha fazla olduğu için düşünmeden iphone 13 ü tercih edebilirsin. Oyun oynamadığın sürece normal kullanımda bir günü rahat çıkarırsın

Geri