Arama sonuçları: *

1. X

Öğrenci için S21 FE'den Note 10 Plusa geçilir mi?

Hayırlı akşamlar, S21 FE cihaza sahibim ama öğrenci olduğum için Note serisindeki s pen ilgimi çekti soru çözümünde vesaire tablet yerine. Bu yüzden babamın Note 10 Plus'ı ile takaslamayı düşünüyorum. Telefondan oyun oynayan biri değilim ve hep 60hz de kullanırım sizce kalemden dolayı S21 FE den...
  2. X

Günlük kullanım için ikinci el S21 FE mi, sıfır A26 mı?

Hayırlı günler, yeni bir telefon arıyorum. Telefonu fazla kullanan biri değilim en fazla günlük kullanma sürem 3-4 saattir ama genelde dışarıda olduğum için sabahtan akşama kadar götüren bir telefon arıyorum. Günlük hayatta dışarıda olduğum içinde hem fazla şarja takamayacağım hem de mobil ağ...
  3. X

2.el faturasız S10 Lite alınır mı? Dikkat edilmesi gereken hususlar nedir?

Hayırlı günler. İkinci el Samsung S10 Lite almayı düşünüyorum (telefon olan), almadan önce nelere dikkat etmeliyim, nelerini kontrol etmeliyim? 4500 TL'ye değer mi? Telefoncudan alacağım, faturası yokmuş.
  4. X

Samsung S10 Lite alınır mı?

Hayırlı akşamlar, 4500 TL'ye 2.el Samsung S10 Lite (telefon olan) alınır mı? Günlük kullanımda pili ne kadar gider. S20 FE gibi şarjı hızlı bitiyor mu?
  5. X

EasyCep üzerinden değişen parçası olmayan yenilenmiş telefon alınır mı?

Hayırlı akşamlar, yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve yenilenmiş telefonun taksit imkanını gördüm. Çevremdeki EasyCep şubesine baktım değişen parçası olmayan telefon sattıklarını gördüm verilen sertifikada değişen parça kısmı boştu. Sizce değişen parçası olmayan yenilenmiş telefon alınır mı?
  6. X

Samsung A17 vs Samsung A26

Hayırlı akşamlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Lakin kararsız kaldım. Sizce A17 13.500 TL mi daha iyi seçenek olur yoksa A26 mı? 14.500 TL aralarında ki 1000 TL farka değer mi? Ayrıca A26'da ısınma problemi var diyorlar. O düşündürdü beni. Normalde 26 tarafındaydım. Not: Hafıza ve RAM...
Geri