Arama sonuçları: *

1. AvengedSevenfold

8 Plus kasa değişikliği hk.

Merhaba,elimde orijinal bir 8 Plus var ancak kasası kötü durumda.Bu nedenle kasasını değiştirmek istiyorum.20'den fazla telefoncuyla konuştum neredeyse hepsi orijinal kasanın sıfırının olmadığını,çıkma olacağını söylediler,olanlar da fahiş fiyatlarla satıyorlar.Yan sanayi kasa ile yaptırmayı...
  2. AvengedSevenfold

WhatsApp iCloud sohbet yedeği şifre sorunu

Merhaba, bugün itibarıyla yeni bir telefona geçiş yaptığım için dün ICloud'a sohbet yedeği almıştım. Bugün ise yedeklerimi geri yüklemeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum; Böyle bir şey kendi kendine nasıl olmuş olabilir, ne yapacağım? iCloud şifresini girince böyle, başka şifreler...
  3. AvengedSevenfold

iPhone 12 mini ne kadara satılmalı

Merhaba arkadaşlar,elimde daha garantisi bugün başlamış bahsi geçen cihazdan var.Telefonu birkaç ay kullanıp satacağım ancak merak ettim,ikinci eli biraz zayıf olduğu için soruyorum.Telefon 64 GB Beyaz renk,kamera koruyucu,ekran koruyucu ve kılıfını aldım.Bu telefon şimdi satılsa kaça gider,kaça...
  4. AvengedSevenfold

iPhone 13 Pro Kameranın İçinde Toz Var

Merhaba,kamerayı ilk günden beri özel koruyucusuyla kullanıyordum bugün çıkardım ve ne göreyim ? Geniş açı kameranın içinde toz var.Kamera koruyucu kullanmasam dahi ip68 sertifikasına sahip bir cihazın içine bu toz nasıl girer ? Cihazın garantisinin bitmesine daha 1 seneden fazla var ve ben...
  5. AvengedSevenfold

Kişisel Erişim Noktası sürekli kopuyor,kapanıyor

Merhaba,iPhone'dan son zamanlarda beni bir lanet ettiren konu şu kişisel erişim noktası konusu.Arkadaş bir telefon bu kadar mı kasıntı,sıkıntılı olur anlamıyorum,yolu yordamı var mı beni bir aydınlatırsanız çok sevinirim.Sorun şu,cihaz iPhone 13 Pro Max ancak bu sorun 8 Plusta da,13 Pro'da da...
  6. AvengedSevenfold

iPhone 8 Plus revizyona değer mi ?

Elimde bir tane 64 GB iPhone 8 Plus var fakat arka camı çatlamış ve kasası yamulmuş durumda.Biraz araştırdığımda ise arka camın değişmediğini,onun yerine komple kasanın değiştiğini gördüm.Pili de %76 durumda onu da hesaba kattığımızda ortalama 2-3k'ya telefon revizyon olur durumda.Sizce...
  7. AvengedSevenfold

Samsung SM-G355HQ Telefonun Sürekli Çökmesi Hk.

Selam arkadaşlar,aylardır Galaxy Core 2 telefonu diriltip işlevsel hale getirmeye çalışıyorum.Denemediğim rom kalmadı.Telefonu kurmaya çalışırken sürekli art arda çöküp duruyor tüm uygulamalar aşağıdaki gibi,telefonun kurulumunu yapmama engel oluyor.Telefonu factory modla açıp hard reset dahi...
Top Bottom