Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Bu kartı nfc ile telefona ekleyebilir miyim?

Hacılar, işte asansörü çağırmak ve kapıyı açmak için kullandığım bir kart var. Kart kredi kartının temassızı gibi çalışıyor. Yaklaştırınca, algılıyor. Ben bu kartı herhangi bir şekilde nfc'ye ekleyip kullanabilir miyim?
  2. Vuudx

S23 Ultra internet güçsüz

Hacilar arkadaslarima sirayla test yapiyoruz, biri 800 aliyo biri 900 alıyor biri 1000 alıyor ama ben 150 de takılıyorum, sebebi nedir acaba, cihaz s23 ultra ve internet 1000 megabit
  3. Vuudx

Telefonun orijinalligini test etme

Hacilar tam suan s24 ultra alicam ikinci el, neleri test etmeliyim ne nasil test etmeliyim?
  4. Vuudx

Samsung Dex Nasil 60 FPS Yapilir?

Arkadaslar kurdum baktim ama bulamadim bunu her actigimda 30 fps ye sabitleniyor, ben bunu nasil 60 veya daha fazla fps yaparim
  5. Vuudx

Kullandığım telefon yd de sıkıntı çıkarır mı?

Arkadaşlar kaçak olan ve imei çakılmış bi redmi note 10pro max kullanıyorum, bu telefon bana yd de sıkıntı çıkarır mı yoksa buradaki gibi normal şekilde kullanabilir miyim?
  6. Vuudx

Kacak Telefon Yurtdisinda Kullanilir Mi?

Arkadaslar suan kacak imei li bir telefon kullaniyorum, be nbunu yurt disinda da kullanabilir miyim?
  7. Vuudx

Bunu nasıl kaldırırım? (Xiaomi)

Telefonda resimdeki gibi bit özellik var, adını bilmediğim için kapatamıyorum, bu özelliği nasıl tamamen kapatırım? Tamamen anlatabilmek için basınca neyin açıldığını da attım.
  8. Vuudx

Telefonum açılmıyor!

Dershaneden eve gelene kadar düzgünce çalışıyordu ama eve geldiğimden beri telefon saatlerdir açılma ekranında, ek kısmına koyacağım, nasıl çözebilirim? Telefon Xiomi Redmi Note 10S. Görüntü kötü olabilir başka telefon yok diye mecbur eski telefondan çektim
  9. Vuudx

Redmi Note 10 Pro dokunmatik ve aşırı ısınma sorunu

Arkadaşlar yeni note 10 pro aldım, telefon nedensizce çok ısınıyor ve kilidi parmak izi ile açınca veya çok ısınınca dokunmatiği çalışmıyor, aldığım kişi ile konuştum, iade veya değ,işim yapabiliriz dedi ama ben bu problemi düzeltebilir miyim merak ediyorum, ne yapabilirim? 2 kere fabrika...
  10. Vuudx

Kendim IMEI atabilir miyim?

Android xiaomi bir telefonum var yurtdışı kayıtlı, ben bu telefona nasıl imei atabilirim, kendim atabilir miyim, tecrübesi olan varsa lütfen yazabilir mi?
  11. Vuudx

Telefonumun imeisi kapandı ama aranabiliyor?

Telefonum birkaç gündür imeisi kapandığı için aranamıyordu, yurtdışı kayıtlı olduğu için imei kapandı. Ama sim kartı tak çıkar yaptım ve aranabilir hale geldi, takdığım yuvayı da değiştirmemiştim halbuki, bu nasıl olur?
  12. Vuudx

Iphone servis yok hatası

Telefonun sim kartını algılıyor ama nedense servis yok diyor, internette dediği kapat açı, tarih ve saati düzeltmeyi, ağ ayarlarını sıfırlamayı ve operatör kısmını güncellemeyi denedim ve işe yaramadı, nasıl düzeltebilirim? 1649612279 Bu arada simi çıkar tak yaptığıomda birkaç saniyeliğine de...
  13. Vuudx

Telefona Uygulama yükleyemiyorum

Arkadaşlar Xiomi telefonum vardı ekranı gittiği için İphone 7 ye geçiş yaptım, herşeyi kurdum ve uygulama yüklemeye çalıştım ( Wp, Yt gibi). Şuan sırada ama yüklenmiyorlar, neden olabilir
  14. Vuudx

Telefonda netflix açamıyorum

Telefonda netlixi açmaya çalışınca ekteki ekran çıkıyor ve neye basarsam basayım uygulamadan atıyor, çözümü var mıdır?
  15. Vuudx

Pc telefonu algılamıyor

Elimizde 2 telefon var, biri Samsung Note 3 diğeri de Samsung J7 Prime. Note 3 bilgisayar tarafından algılanırken J7 algılamıyor, sebebi ne olabilir? Nasıl çözebilirim?
Geri