Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

Yardım Google uygulamaları siyah beyaz oldu

Konu başlıkta poco x6 pro var elimde tema stok tema herhangi bi tema kullanmıyorum ilk başta böyle değildi sonradan oldu ve aşırı rezalet gözüküyor ve hepsi birinine benziyor bi uygulamaya gireceğim 3 4 dk uygulamanın nerde olduğunu arıyorum sırf bu yüzden miui 11 temasına geçtim yardım edicek varmı
  2. omerkok_49

Poco x6 pro bildirim engelleme

Poco x6 proda uygulamalardan gelen bildirimleri nasıl engellerim engelliyorum misal Instagram daki bildirimleri 3 dk geçmiyor tekrar geliyor ne kadar engelledim fark etmiyor nasıl çözerim bu problemi
  3. omerkok_49

Çözüldü✓ X6 pro işlemci yönünde hangi cihaza rakip

İşlemci konusunda aşırı övülen bi cihazda bu cihazın işlemci yönünde karşılaştırlacak samsung ve aplle yönündeki cihazları nelerdir sadece işlemi yönünde
  4. omerkok_49

Müzik uygulaması önerisi

Redmi note 11se kullanıyorum ve uygulamasında aşırı derecede reklam çıkıyor yani insanın kullanası gelmiyor şöyle sade görünüşlü bir uygulama varmı reklamsız vs. Samsung music kullanıyordum ve baya iyiydi eski samsung telefonumda sonra redmi için yükledim aynı performansı alamayınca sildim...
  5. omerkok_49

Yardım Redmi note 8 kafayı yedi

Annemde redmi note 8 var şarjı bittikten sonra böyle olmuş format atarsam düzelir dedim ama formatta attım düzelmedi format ekranı dışında hiçbir şekilde hiçbir yere girmiyor ne yapılabilir https://uploadnow.io/f/lPhn1M3 1702140559 Kameranın ekranı çatlak o yüzden kamera berbat gösteriyor...
  6. omerkok_49

Yardım Xiaomi sürüm düşürme yardım edin

Gına geldi güncelleme gönderip telegonu ağlatmak dışında başka hiçbirşey yapmıyor 2 parça 5 para etmez özellik getirip telefonu rezil hale getiriyor şuanda kullandığım cihaz note 11se bunun sürümünü nasıl mıuı 14den 12 ye çekebilirim
  7. omerkok_49

Yardım Xiaomi bellek uzantısı

Şimdi bellek uzantısı olarak ram arttırılıyor ama bu bi işe yarıyor mu uzun zamandır kullanıyorum ama hiçbir faydasını görmedim bi kaç kişinin pil tüketimini arttırdığını duydum ama bi bilgisi olan varmı
  8. omerkok_49

Bildirim kapatma chrome

Konuşanlara gireyim dedim girdim açtım vdeoyu aradan zaman geçti çıktım ilk başta farketmedim sonradan bildirim geldi bakayım derken chrome bildirimini gördüm ne yaptım ettim bildirimi gönderemedim verileri silmekte istemiyorum o kadar kayıtlı şifre vs. Var
  9. omerkok_49

Rehberimde ekli olmayanları engelleme

Rehberimde kayıtlı olmayan numaraları tek seferde nasıl engellerim yani rehberimde ekli olmayan kişiler bani arayamasın Not: tel samsung a52
Top Bottom