Arama sonuçları: *

1. Cooper

ımeı kaydı yaptırdıktan sonra hattı uzerıme aldım servıs gıttı

arkadaslar merhaba aralık 2022 de 2700 tl kendı pasaportuma ımeı kaydı yaptırdım fakat hattım dedemın uzerıneydı benım de taahhutum oldugu ıcın ceza odemek ıstemedım bu yuzden sonra hattı uzerıme alırım dedım ve hattım kendı uzerımde degılken 10 ay kullandım. Dun hattım gıttı servıs yok hatası...
  2. Cooper

önce imei kaydı mı yapılmalı yoksa sim kart devri mi

merhaba yurt dısından aıle dostumuz geldı onun uzerıne benım telefonumu kaydettırecegım once e devletten kayıt mı yapılmalı yoksa once sım kart devrı sonra kayıt mı yapılmalı tesekkurler sımdıden
  3. Cooper

İmei kaydı hakkında yardıma ıhtıyacım var

merhaba arkadaşlar amerıkadan gecen yıl 12 pro max gelmişti 2023 olmadan ımeı kaydını yaptırayım dıyorum aıle dostumuz yurt dısından bugun geldı onun uzerıne kaydettırecegım sorum şu e devlet uzerınden ımeı kaydını yaptıktan sonra hattı da pasaport sahıbının uzerıne yapmak gerekıyor sanırım su...
  4. Cooper

İmei Konusunda Yardıma İhtıyacım Var

merhaba arkadaslar amerıkadan 12 pro max aldım yaklasık 1 yıl once cıft sım kullandım artık pasaporta kayıt ettırmek ıstıyorum babamın arkadası yurt dısından gelıyor 1 hafta sonra onun pasaportuna kayıt ettırmek ıstıyorum 1. sorum benım telefonumu kayıt ettırdıkten sonra baska telefonları da...
  5. Cooper

pasaport ile süre uzattım fakat daha hattım açılmadı

gece 12 civarı uzatmıştım sureyi şu an baktığımda hala gelmedi servis yok diyor bir bilgisi olan var mı?
  6. Cooper

imei konusunda yardıma ıhtıyacım var

merhaba arkadaslar yurt dısından almıs oldugum 12 pro max cıhazım 3 gun once ımeının suresının dolması ıle kapandı yurt dısına cıkıp turkıyeye donen arkadasım pasaportu ıle kullanım suresını uzatsa sonra da kendısı yurt dısından telefon alsa bu aldıgı telefonun 2700 tl olan pasaport kaydını...
  7. Cooper

yurt dışı 12 pro maxımın imei suresı doldu e sim kullanabılır mıyım?

merhaba arkadaslar amerıkadan 12 pro max almıstım ıme kaydını yaptırmamıstım ve az once servıs yok hatası aldım sanırım ımeı kullanım suresı bıttı sımdı yarın e sım alsam 3 ay daha kullanabılır mıyım?
  8. Cooper

ios 15.0.2 şarjın çabuk bıtmesı

12 pro max kullanıyorum 15.0.1 surumunde 9 saat ekran suresı alırken 15.0.2 de 7 saate kadar dustu sızdede mi durumlar böyle?
  9. Cooper

IOS iphone 12 pro max sadece 3G kullanıyor

merhaba arkadaşlar amerikadan iphone 12 pro max 5G modelini aldım fakat hucresel verıyı actıgımda sadece 3G kullanıyor hattım turk telekom 4.5G desteklıyor ama kullanamıyorum nedenını bılen var mı?
  10. Cooper

telefonumun bu alanı nedir?

https://prnt.sc/1th8p8l telefon iphone 12 pro max dubainden aldım normal trde kı cıhazlarda bu beyaz alan yok bu beyaz alan ne işe yarıyor bılıyor musunuz?
  11. Cooper

Yurt dışı telefon pasaport kaydı hakkında sorum olacak

bılgısı olan arkadaşlar cevap verırse memnun olurum amerikadan gelen bir iphone 11 pro max var ben buna pasaport kaydı yaptırmak ıstıyorum kayıt yaptırmam ıcın ılla ulkeye gırıs cıkıs yapmak zorunda mıyım?
  12. Cooper

ilk defa iphone kullanacagım ve 2. el alacagım alırken nelere dıkkat etmelıyım

dostlar iphone 11 pro max alacagım 2. el temız buldum androidden apple a gececegım alırken nelere dıkkat etmelıyım telefonda
  13. Cooper

bir anda telefonum kapandı şuan açılmıyor

müzik dinlerken bi anda telefonum kapandı ve sonrasında açılmadı bilgisayara bağlamak istedim bilgisayar da algılamadı telefonu çözümü var mıdır?
Top Bottom