12 Pro Max kullanmıyorum fakat ipad kullanıyorum ve ben de sizinle aynı sürümü indirdikten sonra batarya da bariz şekilde hızlı tüketim söz konusu.12 pro max kullanıyorum 15.0.1 surumunde 9 saat ekran suresı alırken 15.0.2 de 7 saate kadar dustu sızdede mi durumlar böyle?
umarım duzelır cok sınır bozucuBende iphone 8 kullanıyorum. Kardeşimden aldım batarya oranı 78. Son güncellemeden sonra instagram kamerasında 1 dakika geçirdiğimde şarjım direk %5 düştü. Normalde bu kadar hızlı düşmemesi lazım. Spotify'ın kilit ekranın beliren kısmındaki timelineda da bazen hatalar meydana geliyor. Diğer güncellemeyle düzeltilecek.
sonra kı guncellemeyı bekleyecegım eger duzelmez ıse dedıgınız gıbı servısı arayacagım12 Pro Max kullanmıyorum fakat ipad kullanıyorum ve ben de sizinle aynı sürümü indirdikten sonra batarya da bariz şekilde hızlı tüketim söz konusu.
Muhtemelen ara güncelleme ile sorunu çözeceklerdir.
Fakat inanmıyorum çözeceklerine.
Çünkü Apple cihazlara yazılım güncellemesi getirerek cihazları yavaşlattığını kabul etmişti ve bunun için de yüklü tazminat ödemişlerdi.
İsterseniz geri bildirim de bulunun ve servis ile canlı bağlantı sağlayıp cihazınıza uzaktan bağlanmalarına izin vererek gerekli incelemeleri yaptırın.
Saygılar
Bende değişen bir şey olmadı. SE kullanıyorum. 4.30-5 saat ekran süresi alıyordum, yine aynı.12 pro max kullanıyorum 15.0.1 surumunde 9 saat ekran suresı alırken 15.0.2 de 7 saate kadar dustu sızdede mi durumlar böyle?