Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Samsung kamera sorunu

SELAMÜN ALEYKÜM A56 telefonum selfie kamerasında önde duran kişiler gayet netken arkadaki kişileri bulanık gösteriyor nasıl düzelir.
  2. yusuf544

Samsung telefon 4 parmak algılamıyor

SELAMÜN ALEYEKÜN Normalde tabletten oynardım pubg mobile onda böyle bir şey yok ıos olduğu için sanırım. yeni telefon alınca deneyim diye yükledim ama normalde akıcı kasma vs. Yok büyük ihtimalle 4 parmak birden işlem yaptığımda bir işlemi bırakıyor bu nasıl düzelir.
  3. yusuf544

Telefon şarj hakkında sorum var

SELAMÜN ALEYEKÜN Telefonu laptop şarj aletine taktıktan sonra sanki şarjı hızlımı gidiyor bozuldumu vs. gibi hissettim kendimce bu değerler normalmi sizce.a56
  4. yusuf544

Samsung klavye cızırdıyor

SELAMÜN ALEYEKÜN Arkadaşlar telefonu aldığımdan beridir sistem sesi fulde olsun veya yarısında olsun klavyeyle tuşlara basınca cız cız ediyor alttaki hoparlör sizdede böylemi.
  5. yusuf544

Yardım Ekran parlaklığı azaldı yükselmiyor

SELAMÜN ALEYKÜM Samsung cihazında parlaklık ilk aldığım gündekine göre daha düşük olmaya başladı.daha yeni cihazında 2.3haftalık otomatik parlaklık kapalı neden böyle.
  6. yusuf544

Çözüldü✓ Samsung a56 hoparlör cızırdama

SELAMÜN ALEYEKÜN Arkadaşlar daha 2. Gün olacak telefonu alalı fakat yeni fark ettim telefon full ses bazı videolarda üstte olan 2 delikli hoparlör bazen çiziliyor fakat bı tık sesi azalınca böyle biri olmuyor bu normalmi olan arkadaşlar yazabilirim.şimdiden teşekkür ederim.
Geri