Arama sonuçları: *

1. leroxy

iPhone için Deji Batarya Alınır Mı?

Geçmiş konularımda bahsettiğim, PMIC sorunlu olduğunu düşündüğüm. Kasası muadil, bataryası ben almadan önce 2022 Kasım ayında Apple'da değiştirilmiş bir iPhone 11'im var. Cihazın ekranı düşürmem sonucu içinden kırıldı, Apple da kasa değişiminden dolayı yetkisiz müdahale verince (aldığımda...
  2. leroxy

iPhone 11 Arka Camı Kırıldı

Merhabalar, forumdan bilenler vardır EasyCep'ten aldığım bir Kırmızı iPhone 11 vardı. Cihazın şarjda aşırı ısınması ve pil bandının erimesi gibi bir sorunum vardı, bunu 5W'lık kabloyla çözmüştüm zaten günde 1 şarj ediyorum. Cuma günü telefonun arka camı durduk yere kırıldı. Düşürmedim, bir yere...
  3. leroxy

Yenilenmiş iPhone 11'im ile aramızda geçen muazzam macera (üzücü olaylar)

Merhaba arkadaşlar. "YENİLENMİŞ" iPhone maceramın özetini yazmak için çok üşeniyorum, geçmiş konularım size context niteliğinde olabilir. EasyCep'ten Yenilenmiş iPhone 11 Aldım! - İLK KONU "Orijinal Apple Parçası" nedir? - İKİNCİ KONU Yenilenmiş iPhone 11'de 1 Ayda Pil Sağlığının %99'a Düşmesi...
  4. leroxy

ASUS ZenFone 3 Telefonum Açılmıyor.

Telefonu yanlışlıkla düşürdüm. Başta açılmadı. Şarja taktım ancak batarya dolum yüzdesi ilerlemiyordu. Biraz bekledim ve durum hala aynı. Telefonun güç tuşuna bastığımda şarj yok uyarısı geliyor biraz daha uzun basılı tutunca android yazısı ve asus logosu geliyor ancak telefon açılmıyor. Eski...
  5. leroxy

Casper Via A1 Bataryasını Değiştirmem Lazım

Sa agalar telefon 4 yaşında bataryası gitti artık prize bağlı yaşıyor. Marka model casper via a1. Bataryasını değiştirmem lazım ama orijinal teknik servis 250tl civarı para istiyor. Evde yapsam olur mu sökülüşünü falan hallettim ama değişimi sıkıntılı. Orijinal servis dışında servis düşünmüyorum...
  6. leroxy

ASUS Kılıf Özelliği Açılmıyor.

Telefonum Asus Zenfone 3, kılıf aldım kılıfın ortasında boşluk var bu saat vb. Şeyler için. Ama onun ayarlandığı kısımı açamıyorum yardım lütfen.
Top Bottom