Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Samsung teknik servis onarımı iptal etti?

Arkadaşlar telefonumda kamera da yazılımdan kaynaklı gözle fark edilebilir netlik bozulması ve ışık azaldığında katman varmış gibi pixelli video çekmeye başladı.Ben de telefonu teknik servise verdim, 10 dakikada yazılım yüklediler ve sorun devam ediyordu.Ek olarak ekranda hayalet oluyordu.Ve...
  2. Dusmax

Çözüldü✓ Teknik servis telefon verir mi?

Arkadaşlar Samsuns S23 telefonumu servise vericem.Ön kamerada bozulma vardı uzun zamandır.Ve telefona ağustos 1'e kadar erişmek lazım.Başka zaman da veremicem artık telefonu.Eğer Ağustos 1'i geciktirecekse teknik servisten telefon isteyebiliyor muyum? Ve teknik servis telefonumu ne kadar sürede...
  3. Dusmax

Yardım Servisten sonra telefon su geçirir mi?

Arkadaşlar telefonu garantiye göndericem arka kapak milimetre seviyesinde bile değil mikromilim desek yeridir.Fakat su geçirir diye tedirgin oluyorum.Garantiye göndericem ve kapak illa ki açılacak.Servisten gelince IP68 hala geçerli olur mu?
  4. Dusmax

Yardım S23 Ön Kamerada Bozulma

Arkadaşlar S23 telefonum var ver ön kameradan video çekicektim ve fark ettim ki kafamı hareket ettirdiğimde arka plan bozuluyor bulanıklaşıyor,sabit durunca ise netleşiyor.Bu durum kamerada aşırı belli oluyor ve video çektiğimde de aynı şekil belli ciddi seviyede belli oluyor.Sürüm One Uı 6.
  5. Dusmax

Yardım S23 kamerada siyah şerit çizgiler geçiyo

Arkadaşlar arka kamerayı açınca elimi hareket ettirirsem ekranda siyah çizgiler geçiyor 1 saniye bile sürmüyor bu çizgilerin geçmesi.Ve her ışıkta böyle olmuyor.Odamda ki ışıkta çok yapıyor bunu odamın ışığı çok aydınlık değil,salonda ki en aydınlık ışıkta bu sorunu yapmıyo.Ama elimi hareket...
  6. Dusmax

Yardım S23 Şarj Soketi Temassızlık Yapıyor

Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri şarja takınca Bi temassızlık oluyor ama telefon şarj oluyo.Bu sorun kablodandır diye düşündüm fakat şarj soketinden kaynaklı olduğunu fark ettim.Telefonu sıfır aldım.Garantiye gönderdiğimde soket değişimi falan garanti kapsamaz diyorlar.Sıfır cihazda bu sorun...
  7. Dusmax

Yardım Telefon ekranında ki küçük çizik nasıl giderilir?

Arkadaşlar S23 telefonum var ekranının bu kadar çabuk çizileceğini düşünmezdim telefon ekranı leke oldu diye üstüme sildim ve yarım cmden daha az toz tanesi gibi bir çizik oluştu.Telefonuma önem verdiğimden bana öyle gözükmesi rahatsız etti.Bir çözümü var mı?
  8. Dusmax

S23 Pubg'de 120 FPS nasıl yapılır

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Pubg'de nasıl 120 fps oynayabilirim
  9. Dusmax

Yardım S23 ile güneşi fotoğraf çektim sorun olur mu?

Arkadaşlar bir an dalgınlığıma geldi ve en fazla 10 saniye sürmüştür 30x ile güneşi çekeyim dedim.Telefon kamerasına zarar vermiş midir?
  10. Dusmax

Çözüldü✓ Yanlışlıkla whatsapp yedeğinde sorun oluşturdum.

Arkadaşlar yeni telefon aldım whatsappta yedekliyordum telefonu hep.Yanlışlıkla bu telefonda da yedekleye bastım mesajlar geçmeden kaldı yeni yedek oluştu.O eski yedeğe nasıl erişebilirim?
  11. Dusmax

Yardım Xiaomi Activate This Device sorunu

Arkadaş Xiaomi Redmi Note 8 pro telefonun ses tuşuna bir şeyler oldu telefonu kapatınca açılmadı sonra bir ekran geldi Activate This Device yazıyordu.Bu sorunu nasıl çözeceğiz?
  12. Dusmax

Yardım Telefonu nasıl hızlandırabilirim?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefon çok kasıyor nasıl düzeltebilirim?
  13. Dusmax

Yardım Telefon kamerası uygulamalarda kalitesiz çekiyor ve depolama sorunu

Arkadaşlar telefon kamerası kamera uygulamasında net çekim yapıyorken Sosyal Medya uygulamalarının çoğunda çok kalitesiz çekim yapıyor.Görüntülü konuşuyorken 1080P olması gerekirken 480P hatta daha düşük netlikte oluyor.Formatlasamda bu sorun düzelmiyor.Ve telefon 16 gb bu da düşük kalıyor SD...
  14. Dusmax

Yardım Telefon şarjdayken çalışıyor şarj dışında hep kapanıyor

Arkadaşlar 3 gün önce telefon kendini hep yeniden başlatmaya kapatmaya falan başladı sonra şarja taktım şarjda hiç bir sorun olmadan çalışıyor şarjdan çekince ya kapanıyor ya da bir süre açık kalıp kapanıyor ondan sonra da hep kapanıyor açmama rağmen.
Top Bottom