Arama sonuçları: *

1. R o s s

poco x3 pro kendi kendine ses kısıp acıyor

x3 pro telefonum kendi kendine sesini acıp kısmaya basladı dün aksamdan beri böyle yeniden baslattım fastboot diye bişey yazdı ekranda arşatırdım ve fastboot dan cıktım telefon acıldı ama sorun devam etti yazılım güncellemsinden olduğu düşünüyordum yazılım güncellemesi gelmisti güncellemeyi...
  2. R o s s

samsung a11 yazılım attıktan dan sonra açılımıyor

kuzenim şifreseni unutmus ve şarjı bitmiş tkr açınca sadece şekil olarak açabiliyordu yani yüz tanıma ve parmak izi yoktu ilk desenle açmadı lazımdı samsung acaount ve diğer hiçbir hesbaının şifresini ve e postasını bilmiyordu en son telefocnuya götürdüler yazlım atmıs ama telefonu açınca yine...
  3. R o s s

Pil sağlığım çabuk düşüyor

2 3 gün önce 93 tü şimdi 90 neden böylr hemen düşüyor Cihaz iPhone 7
  4. R o s s

Telefonun hoparlörü toz doldu

1 2 saat tozlu bir ortamda kaldı telefon hoparlör yeri toz dolmuş nası temizlerim ses gine iyi ama edkisi gibi değil telefon iphone 7
  5. R o s s

İphone şarj almama sorunu

Şarjdayken hep böyle hata veriyor neden olabilir
  6. R o s s

Telefonumun bu kadar ısınması normalmi (iphone 7 )

Günlük kulanımda çok ısnıyor , oyun oynarken 15.dk dan sonra öyle bir ısınıyorki ellerimi fena bi şekilde acıtıyo şarjdaykende çok ısınıyor normalmi bu kadar ısınması foruma bi arkadaş demişti anakartı arızalı olabilir diye ama tam bilemedim Cihaz iphone 7 1630580700 @Evil Belief @BaşaramadıkAbi
  7. R o s s

Telefonumdan aramada karşıya sesim gitmiyo

Telefonum iphone 7 biriyle konuşurken karşıya sesim çok rüzgar varmış gibi ses gidiyo ve benim sesim gitmiyo instgramda video çekerkende böyle ama whatsap ve normal kamerada sesim normal gidiyor ses kaydında da gürültülü ses geliyor acil yardım rüzgar olmamasına rağmen böyle ses çıkıyor...
  8. R o s s

telefonumun şarjı çok çabuk bitiyo

arkadaşımda da bende de iphone 7 var benim pil ömrü 96 arkadaşımın 80 benim şarjım ful ken 3 saat dayınıyo arkadaşımın yarım günden fazla neden böyle ben bataryayı 2 ay önce apple bayisinden değişitridm arkadaşım aldığından beri kulanıyo 2 sene oldu arkadaşımıki benimki yyeni 1.5 sene olucak not...
  9. R o s s

İphone 7 yavaş şarj alması normalmi

3 4 dk da %1 şarj alıyor normalmi pil sağlığı %96
  10. R o s s

Redmi 8a kasma sorunu

Soru başlıkta annemin telefonu telefon aşırı derece de kasıyor nasıl çözebilirim bu sorunu 1616947346 Up up up
  11. R o s s

her uygulamayı açtığımda uygulama durduruldu diyo

bugün birden oldu hiçbir yere doğru düzgün giremiyom wp giryor tek silip tekrar yükledim yinede olmadı veriyi de önbeleğide denedim olmadı cihaz samsung m11
  12. R o s s

Yardım Telefonum kendi kendine yeniden başlattı ve şifreyi girerken yanlış diyor

samsung m11 telefonum var ve kendi kendine 2 kere yeniden başlattı ve doğru şifreyi girmeme rağmen yanlış şifre diyır napmam lazım acil yardım
  13. R o s s

Adobe photsop 2020 açılmama sorunu

photsop açılmıyor kaç dk dır bekliyorum ama açılmıyom acil yardım
Top Bottom