Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Papara Telefon Sigortası Yapılır Mı?

Katlanabilir ekrana sahip z fold 3 aldım. Kılıf ve ekran koruma cami da taktım ama daha önce kullanmadığım icin yere düşürünce kırılır mı bilemiyorum. Daha önce başka telefonlarda hiç ekran kırmadım. Sigorta 1 yıllık icin 760₺ istiyor. Servisinde değiştirsem 5k üstü ücret isterler. Sizce...
  2. Perfectshot06

Telefonum Hızlı Şarj Ediyor Mu?

Dostlar pixel 6 pro aldım. 30w hızlı şarj desteğine sahip. Hızlı şarj edebilmek için ugreen'in 30w adaptörünü aldım ama şarj yavaş oluyordu. Şarjı kutunun içinde çıkan orjinal google kablosu ile yapıyorum ama herhangi bir amper falan yazmıyor. Amper uygulaması ile baktığımda 920 mA yazıyor...
  3. Perfectshot06

Yardım Telefonum İnternete Bağlanmıyor

Dostlar ne wifi'dan ne de mobil veriden internete giremiyorum. İkisi de açık internete bağlı gözüküyorum ama hiçbir sayfaya bağlanamıyorum. Sizce sebebi ne olabilir?
  4. Perfectshot06

Yardım TELEFON AÇILMIYOR YARDIM

J7 telefonum var. Sabah şarja taktım. 30-40dk sonra geldiğimde hiç şarj olmamıştı ve kapalıydı. Şarja takıyorum ana ekran 1 sene görünüp geri gidiyor. Ve açılmıyor telefon. Ne olmuş olabilir. Batarya tak çıkar yaptım olmadı.
  5. Perfectshot06

Sim Kartı Değişimi Ücretli mi?

Arkadaşlar anneannemin telefonunun sim kartını değiştireceğiz. Kart en az 10 yıllık. Aynı numara olacak sadece kart değişecek. Bu işlem ücretli mi? (Konu buraya mı açılıyor yoksa başka yere mi bilemedim, ondan buraya açtım)
  6. Perfectshot06

Çözüldü✓ 16 GB OLAN TELEFON 4 GB GÖZÜKÜYOR

Merhaba dostlar, bizde Samsung Galaxy j7 2015 16gb telefon var idi. Ekranı kırıldı sonra onu telefoncuda yaptırdık ama uzun süre kullanmamıştım. Kendi telefonuma garantiye verince ihtiyaç duydum. Açınca bir de gördüm ki telefon 4gb olmuş. Devamlı yer yok hatası veriyor. Ama içinde hiçbir veri...
  7. Perfectshot06

Apple’ın kendi servisi mi Gürgençler mi?

Merhaba arkadaşlar iphone 11 cihazımın ahizesinden ses gelmiyor ve ara sıra dokunmatiği takılıyor. Ankara’da oturduğum için Gürçenler’e mi götürmeyelim yoksa Apple’ın kendi servisine mi?
Top Bottom