Arama sonuçları: *

1. M

Xiaomi telefon şifre istiyor.

Merhaba, bir yakınımın note 10s marka telefonu muhtemelen yeniden başlatma sonrası ekran açılışında şifre istiyor. Kendisinin bildiği bir şifre yok, pin kodu vs. de denediğimizde olmadı. Bu durumda telefon tamircisine gitmeden yapabileceğimiz bir şey var mı acaba?
  2. M

Telefona Sahte Bildirim Geliyor

Arkadaşlar babamın Samsung J7 telefonu var. Bazı reklamlara tıklanmış galiba ve telefona sahte bildirimler geliyor (bankacılık bildirimleri). Mesela babamda Garanti uygulaması bile yüklü değil ama böyle bildirimler geliyor. Nasıl kapatırım acaba?
  3. M

Yardım Vodafone onay kodu gelmiyor

Vodafone Yanımda uygulamasına girmek için telefona sms kodu gelmesi gerekiyor ama gelmiyor. Müşteri hizmetlerinden bir kadınla görüştüm, telefondan birkaç ayar yaptırdı ama çözüm olmadı. Xiaomi mi note 10s NOT: eDevlet gibi diğer uygulamalardan sms kodu geliyor, sadece Yanımda uygulamasına...
  4. M

Çözüldü✓ Telefonun arkasındaki etiket çıkarılır mı?

Yeni telefon aldım, bu şeyi sökeyim mi kalsın mı? 1657555102 Bu 1657555103 Bu
  5. M

Çözüldü✓ Mi Video silinmiyor!!!

YouTube linkine tıklıyorum mi video açılıyor, önceden böyle değildi. Silmeye çalıştım silinmiyor. Nasıl kurtulurum bu illetten?
  6. M

YouTube linkleri MiVideo'ya yönlendiriyor

Google'dan youtube linkine tıklayınca mi video açılıyor, YouTube açılmıyor. Xiaomi mi 8 Pro 1656180288 WhatsAppdaki YouTube linkleri de aynı şekilde oluyor
  7. M

Yardım YouTube/Twitch FPS drop

Yaklaşık bir haftadır 1080p video veya canlı yayın izlerken fps drop oluyor YouTube'da (premium aile paketi). Xiaomi Note 8 Pro
  8. M

Çözüldü✓ Şunu nasıl kaldırırım?

Xiaomi note 8. Ne olduğunu ben de bilmiyorum. Ekranın kenarında bir baloncuk var, dokununca 5 tane kısayol açılıyor, bunu nasıl kaldirabilirim.
  9. M

Vodafone ile ilgili yardım

Babamın tarifesi bu ay bitecek, gönderilen mesajda "herhangi bir işlem yapmamamız durumunda tarifeniz indirimsiz fiyatıyla devam edecek" diyor. Kullandığı tarife Redli 12 ve 55 lira ödüyor. Bu tarifenin indirimsiz fiyatını internetten bulamadım nereden öğrenebilirim? Müşteri hizmetlerine...
  10. M

Yardım Vodafone doğrulama kodu gelmiyor

Hattımı Tcell'den Vodafona taşımak istiyorum ama Vodafone'uun gönderdiği doğrulama kpdu gelmiyor. Zamanında iys.org'dan engellemiştim, engelini de kaldırdım ama hala gelmiyor.
  11. M

Yardım Telefon için duvar kağıdı boyutu

Arkadaşlar internetten duvar kağıdı indiriyorum telefon için ama duvar kağıdı yap deyince ekranı doldurmak için resim yakınlaşıyor, yani resmin sadece ortası görünüyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim? Telefon Xiaomi note 8 pro.
  12. M

Yardım Xiaomi PDF açılmıyor

Dosya indiriyorum ama açılmıyor. Ne "Mi Dosya Görüntüleyici" açıyor ne de "Drive". Sadece gri bir yükleme ekranı geliyor ve orada kalıyor. Note 8 pro
  13. M

Yardım Xiaomi telefonda büyük i harfi çıkmıyor.

Klavyede büyük i yok. Sadece "İlk" yazarken çıkıyor. NOTE 8 PRO
  14. M

Bu işaret ne anlama geliyor?

Mobil veri ve wifi aynı anda açık durumdayken böyle bir işaret çıktı. Daha önceden yoktu. Nedir bu acaba? Not: Hattım Turkcell.
  15. M

Videolardaki beyaz ekran sorunu

Redmi note 8 pro kullanıyorum. Google'dan Twitter, Facebook gibi sitelerdeki videolarda ses var ama görüntü tamamen beyaz. Google'ı silip tekrar yükledim ama değişen bir şey olmadı.
Top Bottom