Çözüldü✓ Mi Video silinmiyor!!!

MigrosJET

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
YouTube linkine tıklıyorum mi video açılıyor, önceden böyle değildi. Silmeye çalıştım silinmiyor. Nasıl kurtulurum bu illetten?

YouTube linkine tıklıyorum mi video açılıyor, önceden böyle değildi. Silmeye çalıştım silinmiyor. Nasıl kurtulurum bu illetten?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, bilen varsa beni de etiketlerse sevinirim.

Ayarlardan mi video devre dışı bırak yada tüm verileri sil bide bildiriminç gitmiyo dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, bilen varsa beni de etiketlerse sevinirim.
Ayarlardan mi video devre dışı bırak yada tüm verileri sil bide bildiriminç gitmiyo dimi
buyur kanka

Daha önce öyle değil ise bu adımları uygular mısın? ayarlar - uygulamalar- uygulamaları yönet- sağ üst 3 nokta- uygulama tercihlerini sıfırla

Kanka varsayılan kullanımdan çıkarmanız lazım ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum

buyur kanka
Daha önce öyle değil ise bu adımları uygular mısın? ayarlar - uygulamalar- uygulamaları yönet- sağ üst 3 nokta- uygulama tercihlerini sıfırla
Teşekkürler.

Kanka varsayılan kullanımdan çıkarmanız lazım ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum
kanka baktım da bulamadım, kafayı yiycem

buyur kanka
kanka devre dışı bırak diyip youtube linkine tıklayınca bildirim ekranı geliyor mi videoyu etkinleştir diye.

Bende yüklü videoyu ondan izlemek istemiyorum zorunlu kılıyor. Herşeyi denedim nerdeyse. Güncelleme aldıkça ona zorunlu kıldılar. Hem yavaş hem saçma hem uğraşlı bi platform xiaomiyi severim ama sırf bu yüzden soğudum yani. Ben tercihleri sıfırlasamda farketmiyor playerı değiştiriyorum. Kapatıp videouyu açınca bi bakıyorum yine o seçili...

Aga ne yaptırdın bana, whatsapp'dakilerin isimleri gitti hep

Geri