Ben de aynı sorunu yaşıyorum, bilen varsa beni de etiketlerse sevinirim.YouTube linkine tıklıyorum mi video açılıyor, önceden böyle değildi. Silmeye çalıştım silinmiyor. Nasıl kurtulurum bu illetten?
Kanka varsayılan kullanımdan çıkarmanız lazım ama nasıl oluyor hiç bilmiyorumYouTube linkine tıklıyorum mi video açılıyor, önceden böyle değildi. Silmeye çalıştım silinmiyor. Nasıl kurtulurum bu illetten?
Ayarlardan mi video devre dışı bırak yada tüm verileri sil bide bildiriminç gitmiyo dimiYouTube linkine tıklıyorum mi video açılıyor, önceden böyle değildi. Silmeye çalıştım silinmiyor. Nasıl kurtulurum bu illetten?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, bilen varsa beni de etiketlerse sevinirim.
buyur kankaAyarlardan mi video devre dışı bırak yada tüm verileri sil bide bildiriminç gitmiyo dimi
Kanka varsayılan kullanımdan çıkarmanız lazım ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Ayarlardan mi video devre dışı bırak yada tüm verileri sil bide bildiriminç gitmiyo dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
buyur kanka
Teşekkürler.Daha önce öyle değil ise bu adımları uygular mısın? ayarlar - uygulamalar- uygulamaları yönet- sağ üst 3 nokta- uygulama tercihlerini sıfırla
kanka baktım da bulamadım, kafayı yiycemKanka varsayılan kullanımdan çıkarmanız lazım ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum
kanka devre dışı bırak diyip youtube linkine tıklayınca bildirim ekranı geliyor mi videoyu etkinleştir diye.Ayarlardan mi video devre dışı bırak yada tüm verileri sil bide bildiriminç gitmiyo dimi
buyur kanka
gelmexkanka baktım da bulamadım, kafayı yiycem
kanka devre dışı bırak diyip youtube linkine tıklayınca bildirim ekranı geliyor mi videoyu etkinleştir diye.
Rehber - En kolay haliyle Android debloat işlemi [Root’suz]
En kolay haliyle Android debloat işlemi [Root’suz] (Silinemeyen gereksiz bloatware uygulamaları silme) ⚠️Önemli uyarı Bu işlem riskli bir işlemdir, yanlış bir uygulamayı silmeniz halinde cihazınıza yazılımsal anlamda zarar verebilirsiniz. Bu riskin farkında olarak ve sorumluluğu üzerinize...forum.donanimarsivi.com
Aga ne yaptırdın bana, whatsapp'dakilerin isimleri gitti hepDaha önce öyle değil ise bu adımları uygular mısın? ayarlar - uygulamalar- uygulamaları yönet- sağ üst 3 nokta- uygulama tercihlerini sıfırla
whatsapp basılı tut bırak - uygulama bilgisi - uygulama izinleri - kişiler-izin verAga ne yaptırdın bana, whatsapp'dakilerin isimleri gitti hep
Bana mı diyon diğer arkadaşa mı? Benim yöntemle Whatsapp'ın bir ilgisi yok eğer Whatsapp'la alakalı bir şeyi kaldırmadıysan.Aga ne yaptırdın bana, whatsapp'dakilerin isimleri gitti hep