Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Ziraat Bankası 2 Farklı Telefondan Kullanma ?

Elimde 2 tane telefon var sıkıldıkça değiştirmek istiyorum. Ama ziraat tek telefona onaylı. Öteki telefona sim kartı taktığımda nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Böyle bir şey mümkünmü ?
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Samsung Servisi Telefonu Sıfırlarmı ?

MODEL SAMSUNG GALAXY A73 Telefonu Bu Cuma vatan bilgisayardan aldım.Daha 3 günlük cihaz kutusu faturası ıvırı zıvırı herşeyi var.Jelatinlerini dün söktüm sıfır telefon. Fabrika ayarlarına çevir diyorum çevirmiyor hard reset atmak lazım onu da ben atmak istemiyorum. Telefonu servisine götürsem...
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Telefondan Silinen Görüntüleri Geri Getirmek ?

Elimde galaxy a3 2017 16 gb telefon var. Surumu android 8 ve cop kutusu ozelligi telefonda yok Abim sirf beni sinirlendirmek icin beni cileden cikarmak icin tum galeriyi bosaltmis. Suan sinirden oturup aglayacam. Gozunuzu seveyim icinde onemli seyler vardi. Bunlari geri getirmenin bie yolu yokmu
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Apple'a APK İndirmek Mümkün mü?

Şuan android var. Yakın zamanda apple a geçmeyi düşünüyorum. Ama apk yuklenemiyor ios ışletim sistemine. Yükleyeceğim uygulama nesine. Nesine google play veya apple store da yok maalesef.Saadece google de var. Diğer uygulamalarla falan ios a nesine yi kuramazmiyim ?
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Tabletin ekranı bozuldu

Beyler buna birsey oldu Bu sabah boyle bir şey yoktu Hatta bu sabah biraz instagram da dolaştım hiçbirşeyi yoktu Sonra kenara bıraktım Elime aldım böyle ekranı mı kırılmış bunun ne olmuş Modeli Galaxy Tab A T510 1628329477 @rookie27
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Tableti yatmadan şarja takmak zararlımı

Samsung galaxy tab a 2020 tabletim var yatmadan hergün şarja takıyorum bataryasına zarar verirmi
Top Bottom