Arama sonuçları: *

1. DrequanN

Öneri Telefon için Şarj Aleti, Kablo ve Powerbank Seçme Rehberi (GÜNCEL) - KULLANICI YORUMLARI EKLENDİ

Genelde forumda gezerken öneri isteyenler çok oluyor bende direk bir rehber hazırlayıp konu açmakla uğraşmayın direk herkesin önerdiği kaliteli markaları derledim bu markaları alabilirsiniz Ürünler hakkında kendi yorumlarımı eklemek istedim en altta fotoğraflı bir şekilde ekledim KONU SÜREKLİ...
  2. DrequanN

Yardım Apple Airtag Alınır mı?

merhaba bende airpods 4 var ve galiba içinde airtag çipi yok o yüzden bulda airtag gibi bulamıyorum bende kaybetmemek için airtag takmayı planlıyorum sizce alınır mı ileride belki başka şeylerdede kullanırım
  3. DrequanN

Yardım Kılıf konusunda yardıma ihtiyacım var

merhaba bu tarz airpods kılıflarını görüyordum ama airpods 4. nesil olanını bulamadım yardım eder misiniz Linki bunun 4. nesile uyumlu olanını bulamadım yardım eder misiniz airtag uyumlu
  4. DrequanN

Yardım Kulaklık Seçiminde Yrdıma İhtiyacım Var

iphone cihaz var elimde ona uyumlu uygun fiyatlı biir kablosuz kulaklık arıyorum ablam hep kaybettiği için uygun fiyatlı bir şey arıyorum sizce bunlardan hangisi iyi silikonsuz istiyorum qcy huawei soundcore xiaomi
  5. DrequanN

Yardım Airpods 4 Alınır Mı?

Merhaba airpods 4 almak istiyorum sizce alınır mı birde alınırsa anc li mi anc siz mi almak mantıklı
Geri