Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Öneri Sizce Huawei Watch Fit 3 mü Yoksa Redmi Watch 4 mü?(Anketli)

Dostlar bugün lansmanı olan Huawei watch fit 3 ile Redmi watch 4 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Ben büyük ekran seviyorum ondan dolayı redmi watch 4'e alasım geliyor ama fit 3'ünde tasarımını beğendim. Şimdi gelelim özelliklere; Redmi watch 4 Ekran...
  2. Perfectshot06

Pixel Watch Alınır Mı?

Dostlar pixel watch'ın tasarımını çok beğeniyorum. Sizce samsung watch 4'den geçmeye değer mi? Aranızda kullanıp beğenen var mı?
  3. Perfectshot06

3K'ya Watch 6 Alınır Mı?

Dostlar bildiğiniz üzere samsung watch 6 44mm 6500TL'den satışa çıktı. Bende hali hazırda watch 4 44 kullanıyorum. Değişim kampanyası kapsamında benim saate 1500 veriyor 1500 de ekstra veriyor 3k'ye geliyor. Aynı zamanda 1k'lık kordon veriyor. Onu da 500'e falan satsam saat 3k'ya gelmiş olacak...
  4. Perfectshot06

Yardım Samsung Watch 4 EKG Ölçümü Yapamıyorum

Normalde Türkiye'de olan bir özellik. Annemin samsung telefonu ile denediğimde oluyor ama kendim uygulamayı yüklediğimde 'Samsung health monitör kullanılamıyor' diyor. Sizce neden olabilir? Annemin telefonu yurtiçi benim telefonum ise yurtdışı. Saat ise yine yurtiçi.
  5. Perfectshot06

Samsung 25w Destekli Kablo Önerisi

Adptörüm var kablo arıyorum sadece. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. Perfectshot06

Yardım Kvk mı Genpa mı?

Kulaklık aldım ama anc çalışmıyor. Garantiye vermek istiyorum. Oppo'ya sorduğumda iki servisten birine verebilirsiniz dedi. Hangisine vermeliyim?
  7. Perfectshot06

Öneri 500₺'ye Bluetooth Kulaklık Önerisi

Elektronik ve pop müzik dinliyorum genelde. Hepsiburada'da 520₺ hediye çekim var. Aklımda anker r100 var ama önerilere açığım.
  8. Perfectshot06

3 Kulaklık Modelinden Hangisi Alınmalı?

Dostlar müzik dinlemek için kablolu kulaklık almak istiyorum. 200-300 bandında önerdiğiniz kablolu kulaklık var mı? Telefonda 3.5mm giriş yok type-c i girişli olursa çok daha iyi olur...
  9. Perfectshot06

Razer Hammerhead True Wireless X Alınır Mı?

Müzik için silikonsuz bir model arıyorum 600-1000tl arasında. Bu modeli buldum normalde akakçe'de en ucuz 1500tl. Sizce alınır mı? Veya daha iyi bir model var mı? Bu veya oppo enco air alacağım...
  10. Perfectshot06

Öneri Oppo Enco Air Alınır Mı?

Kullanan var mı? 500tl bandında kulak içi, bluetooth ve silikonsuz kulaklık arıyorum. Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
  11. Perfectshot06

Öneri 700₺ Bluetooth Kulaklık Önerisi

Silikonsuz ve Amazon Tr’den alabileceğim kulaklık öneriniz var mı?
  12. Perfectshot06

Mi Band 6 Kordonu Koptu

Uykuda kordonu koparmışım 😂. Garantiye göndersem kordon verirler mi veya orjinal kordonu nereden bulabilirim?
  13. Perfectshot06

Deercase Telefon Kılıfı Kullanan var mı?

Daha önce almış arkadaşlar var mı?
  14. Perfectshot06

Xiaomi Mi Band 6 379₺

Almayı düşünenler için iyi fiyat.
  15. Perfectshot06

Bir ucu Dişi Type-C diğer ucu Erkek Lightning Otg

Başlıkta belirttiğim gibi bir otg var mı? Type-C girişli bir kulaklık kullanmak istiyorum.
  16. Perfectshot06

Huawei Watch Fit mi Huawei Band 6 mı Honor Band 6 mı Mi band 6 mı?

Merhaba arkadaşlar spor yaparken adım sayan bir bileklik arıyorum. Hali hazırda watch 6 kullanıyorum ama çoğu özelliğini kullanmadığım için satıp laptop bütçeme aktaracağım. Araştırdığım kadarı ile Watch Fit’in diğerlerinden artısı Dahili GPS’i olması ve ekranının daha büyük olması. Huawei Band...
  17. Perfectshot06

Telefon Kılıfı Önerisi

Merhaba arkadaşlar 7-8 yıldır hep spigen kılıf kullandım. O yüzden diğer markaları pek bilmiyorum. Spigen ile aynı kaliteye veya daha iyisine sahip önerebileceğiniz markalar var mı? İnternette Deercase’i gördüm kullanan var mı? İstediğim tek özellik var; İnsan sağlığına zararlı olmasın.
Top Bottom