Arama sonuçları: *

1. callousness

Çözüldü✓ AM4'DE Mİ KALMALI YOKSA AM5 UPDATE Mİ YAPMALI?

yakın zamanda elime ufak bir para geçecek, sistemim am4 biraz eski ve çoğunluğu ile f/p ürünleri işlemci r5 5600, anakart gigabyte s2h falan ama am4'ün kralları olan ROG Strix X570-E Gaming gibi anakart ve iyi bir islemci mi alayım? yoksa en az 30-35k harcayıp am5 sisteme mi update edeyim...
  2. callousness

Öneri F/P OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

3-4K ARASI F-P BİR OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ OLAN VAR MIDIR?
  3. callousness

Öneri F/P ÜRÜNÜ YAZICI ÖNERİSİ !

yazıcı ve tarayıcı ikisi bir olan bir yazıcı arıyorum. acildir. bütçe 1550tl
  4. callousness

Yardım EVE MESH SİSTEMİ KURULUR MU?

Biliyorsunuz ki yasalar gereği 5ghz kapsama alanı ülkemizde bayağı düşük. Evim dublex ve üst kattaki odalara 5ghz wifi yetersiz kalıyor. Ne gibi şeyler önerirsiniz? Mesh sistemi mantıkli mi? Dp-link'in iki tane modem benzeri(mesh) ürünleri var onlar mantıklı duruyor gibi..
  5. callousness

Öneri F/P AKILLI SAAT ÖNERİSİ?

marka olarak bir tercihim yok ama tercihen kare olan uçuk rakamlar olmayan f/p açısından uygun bir akıllı saat öneri̇si̇ istiyorum! öneri̇si̇ olan arkadaşları bekliyorum, teşekkürler beyler..
  6. callousness

Öneri F/P 3D YAZICI ÖNERİSİ ?

3D yazıcı almak istiyorum, baskısı güzel olan F/P ürünü bir yazıcı istiyorum var mı önerisi olan ?
  7. callousness

Yardım LİAN Lİ TARZI KASA ÖNERİSİ ARIYORUM

Beyler öncelikle merhaba, ekipmanlarim zaten imzamda mevcuttur, ekran kartım msi rtx 3060 ti gaming z. şu an ki kasamın yan kapağını kapatamıyorum, kart büyük geldi 😄 ben de zamanla sistemi geliştirmek istiyorum zaten, anakartimi bile değiştireceğim. bana böyle lian li marka kasalar gibi...
  8. callousness

HERKES KENDİ SETUPLARINI ATSIN, BİRİLERİNE FİKİR OLABİLİR

Öncelikle merhaba; Beyler herkes kendi setup'ını veya kasasını falan atarsa, belki bir fikir verir başkalarına veyahut en azından setuplarımızı görürüz :) Bekliyorum!
Top Bottom