Arama sonuçları: *

1. F

Geforce now cyberpunk phantom liberty indirme istiyor.

Merhaba arkadaşlar. Daha yeni cyberpunk 2077 nin dlc sini geforce now üzerinden oynamaya çalıştım. Ama 22 gblık bir indirme istedi ben de indirmeye başladım sıkıntı şurda ki indirme daha bitmeden geforce now tekrar dene diyerek attı. Bunun bir çözümü var mı?
  2. F

Geforce now epic games ve Steam hesabı çalınabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir gameplus hesabı satın aldım. Alan kişi zamanında almış ama kullanamamış hesabın da birkaç ayı falan kalmıştı. Ben de diğerine göre bir tık uyguna geliyordu diye aldım. Tabii aldığım zaman şifreyi değiştirdim. Hesabı şu ana kadar sıkıntısız kullanıyorum ama...
  3. F

GFN iyi internete rağmen donma ve takılma var

Başlıkta da gördüğünüz gibi internetim iyi 70 mbps alıyorum ama gfn de takılıyor. Qos ayarı yaptım sorun hala devam ediyor. Kablosuz bağlıyım ama internetim iyi.
  4. F

Geforce now epic games hesabı çalınabilir mi

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir gameplus hesabı satın aldım. Alan kişi zamanında almış ama kullanamamış hesabın da birkaç ayı falan kalmıştı. Ben de diğerine göre bir tık uyguna geliyordu diye aldım. Tabii aldığım zaman şifreyi değiştirdim. Hesabı şu ana kadar sıkıntısız kullanıyorum ama...
  5. F

Geforce now eu vs geforce now tr

Arkadaşlar merhaba geforce nowın Avrupa mı yoksa Türkiye sunucularını mı tavsiye edersiniz. İnternette Avrupa hesaplarını satan yerler var. Onu mu almalıyım yoksa tr sunucuları yeter mi?
Top Bottom