Arama sonuçları: *

1. Ameyus

Yaptığım oyun Steam'de başarılı oldu mu?

Herkese merhabalar, 2 ay önce Steam'de Moon Keys adlı bir oyun yayınlamıştım. Konusunu aşağıda bulabilirsiniz. En başta erken erişimde paylaştığım oyunumu fazla etkileşim almadığı için, tam sürümünde çıkardım. Fakat bu da etkili olmadı. Süreç boyunca hiçbir yayıncı bana destek olmadı. Yıllardır...
  2. Ameyus

CS-GO kasaları hala düşüşte ne yapacağım

Geçen hafta 100 TL kardayken şimdi 50 TL zarardayım ne yapayım? Fiyatlar artar mı yine?
  3. Ameyus

Yakın zamanda cs go operasyon gelir mi?

Cs go operasyon ne işe yarıyor bilmiyorum ama çok skin ve kasa düşüyormuş galiba. Onlarla kar edip oyun almayı düşünüyorum. Ama gelmezse operasyon parasıyla oyun alacağım yakın zamanda gelme ihtimali var mı?
  4. Ameyus

GTA 5 türkçe yama ASI manager beyaz ekranda kalıyor.

Ne yapabilirim?
  5. Ameyus

Rise of tomb raider güncel Türkçe yama lazım

Bütün yamalar eski gibi, Türkçe güncel yama var mı?
  6. Ameyus

CS-GO hangi sandık açılmalı?

Sayın arkadaşlar hesabımda 85 TL var ve tamamını cs oynayarak kazandım.(Aslında 160 TL ama oyun aldım) Bunu artırmak istiyorum hangi kasayı açarsam parayı arttırabilirim? İlk defa açacağım hiçbir bilgim yok.
  7. Ameyus

Tomb Raider oyunlarının hepsini almalı mıyım?

Tomb raider almak istiyorum 3'ü de indirime girmiş üçünü birden almalı mıyım? 2. ve 3. oyunlar birbirine çok benziyormuş doğru mu?
  8. Ameyus

tomb raider 2013 alınır mı?

Tomb raider'ın ilk versiyenunun grafikleri kötü gibi geldi sizce alınır mı?
  9. Ameyus

bilgisayarımın performansını nasıl kontrol ederim

Arkadaşlar hp omen model laptop kullanıyorum. Kendi uygulaması var sıcaklık değerlerini kontrol edebileceğim ama yine de oyun içinde bazı değerleri görmek istiyorum. ne yapmalıyım oynayacağım oyun witcher 3.
  10. Ameyus

Witcher 3 hakkında sorularım

Arkadaşlar witcher hakkında hiçbir şey bilmiyorum herkes çok övdü diye indirdim. Türkçe yama da indirdim. Ama türkçe yamayı indirmeden oyunu ilk keç açtığımda bir şeyler anlattı bu sahneleri anlamadım tabi ingilizce olduğu için. Bu sahneleri tekrar görmem için ne yapmam gerek. Bir de oyunun...
Geri