Arama sonuçları: *

1. tcan20

Ucuza oyun hediye almak

Merhaba , şu steamdaki parasını reel paraya dönüştürenlere indirimli oyun sipariş etmek istiyorum ama nette hiç öyle ilan , konu vs. Alabileceğim bir site bulamadım. Sizin bildiğiniz böyle bir forum, site var mı. Yani ben parayı hesaba göndereceğim eleman da benim istediğim oyunu steamdan...
  2. tcan20

CS 2 nvidia son güncellemesinden sonra 4:3 165 hz olmuyor

Başlıktada anlaşılacağı gibi ayarı kaydetsem de geri 60 hz ye dönüyor. Oyundan önce nvidia ekran kartı güncellemesini yaptım sonrasında düzelmedi. Birde nvidia experience de güncellenmiş ondan sonra gg hiçbir şekilde düzeltemedim.
  3. tcan20

Game pass EA görmüyor

Merhabalar, kısacası xbox game pass ultimateyi EA görmüyor ne yapabilirim ? 1718998062 EA girişte xbox simgesine tıklayarak giriyorum ama yine de olmuyor. 1718998193 1718998199
  4. tcan20

CS2 FPS drop sorunu (sık sık)

Merhaba, 1-2 gün önce malum CS2 çıktı fakat bende oyun 10-15 saniyede bir özellikle kalabalık ortamlarda (ölüm maçı, eğlence maçı vb.) Çok FPS drop giriyor. İşlemcim: i511600K Ekran kartım: 3060 Ti. RAM: 16 GB Yani birkaç ayar ile ortalama 200 FPS alıyorum ama şu anlık droplar çok can sıkıyor...
  5. tcan20

NFS Unbound AÇILMIYOR YARDIM LÜTFEN!

Merhaba, biraz önce Epicden indirimli şekilde NFS Unbound aldım. Kütüphaneden yükle dediğimde 'iş ortağı uygulaması yüklenirken bekleyin' diyor. Sanırım EA uygulamasından bahsediyor. Oda pcde yüklü giriş yaptım hatta. Ama hiçbir şekilde indirmeyi başlatamıyorum 20 kez tıkladıysam indirmek için...
  6. tcan20

Steam VAC yemiş hesabın telefonunu başka hesaba ekleme

Merhabalar, Ocak ayında hiçbir şey yapmadığım halde haksız yere bir VAC ban yedim çok uğraştım ama VAC bana itiraz hakkı olmadığı açıkça yazıyor heriflerin sisteminde. Her neyse sorum şu, şuanki steam hesabımda guard mailde ama bir şey satmak istediğimde 14 gün beklemek zorunda kalıyorum o...
  7. tcan20

ETS G29 Debriyaj ayar sorunu

Merhaba herkese iyi günler. Direksiyon setim başlıktan da anlaşılacağı üzere g29 ancak shifter yok. Ets de şöyle bir sıkıntı var ne yaptıysam çözemedim daha doğrusu benim istediğim ayarlar oyunda mevcut mu bilmiyorum o yüzden konu açtım. Direksiyonun arkasındaki viteslerden vites değişiyor ama...
Top Bottom